REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Daniel RAFTE, nașul Adelinei PESTRIȚU, își bagă FIRMELE în FALIMENT!

Daniel RAFTE, nașul Adelinei PESTRIȚU, își bagă FIRMELE în FALIMENT!

Replica API 10 septembrie 2021 | 13:19 7389

Daniel RAFTE, un afacerist controversat, construiește de zor în Constanța, dar nu știm cu ce, atât timp cât afacerile sale și ale soției sunt pe ducă. Recent, și-a băgat una din firme în insolvență, iar alte două sunt pe punctul de a avea aceeași soartă.

Nașul Adelinei Pestrițu, Daniel Rafte, un afacerist de la malul mării, este destul de controversat în Constanța. De ceva timp, pare că și-a alimentat latura de dezvoltator imobiliar, investind în mai multe zone din Constanța, precum Primăverii sau Compozitori, însă acțiunile sale sunt un pic pe lângă lege, din moment ce s-a ales cu un dosar penal pentru că ar fi continuat executarea unor lucrări după dispunerea opririi acestora de către organele de control. Nu știm de unde scoate atâția bani pentru investiții, în condițiile în care firmele familiei sale sunt în pragul falimentului. Una din ele, SC Pascom Distribution SRL, a intrat, deja, în insolvență, la cererea debitorului, după ce a fost îngropată în datorii. Anul trecut, firma a avut puțin peste 60.000 de lei profit și un milion de lei datorii.

Firmele soției, în prăbușire

Nici firmele soției nu stau prea bine. Almar New Building SRL, societate prin intermediul căreia construiește imobile, a fost la un pas de a intra în insolvență, la cererea unei firmei, tot din cauza datoriilor. Societatea administrată de Aura Rafte a avut,a nul trecut, profitul pe minus și datorii de 2, 2 milioane de lei. Rafcom Studio, un studio de coafură și înfrumusețare, deținut tot de Aura Rafte, a avut anul trecut profitul pe minus și datorii de peste 200.000 lei.

Revenind la societatea al cărei acționar este Daniel Rafte, SC Pascom Distribution SRL, magistrații au admis, cererea formulată de debitoarea S.C. Pascom Distribution și au dispus deschiderea procedurii simplificate a insolvenţei. Au desemnat provizoriu, pe practicianul în insolvenţă CII EVDOCHIM MARIANA, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 64 din lege, cu o retribuţie fixă de 5000 lei şi cota variabilă de 10 % din fondurile obţinute în beneficiul creditorilor (din lichidarea bunurilor ce compun patrimoniul debitoarei şi recuperarea creanţelor debitoarei).

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ei nu cred Rafte coscarul isi baga firmele in faliment ca sa nu plateasca 4 lei ?
6
0
Toti oierii Sunt copia lui !
4
0
O scoate pe haura la treaba...in tinerete ii placea maciuca
15
1
Gaura in buget. Banii pe care trebuie sai dea, ia statul de la noi fraierii, si pe acest gunoi, hot de masini, evazionist, manglitor de tva, nu-l intreaba nimeni nimic
18
2
Si cu datorii si nici bani de marfa nu mai are!!!
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468