REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
15.8° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Dănuț Epure NU are voie să candideze pentru funcția de rector al Universității Ovidius. A primit aviz NEGATIV

Dănuț Epure NU are voie să candideze pentru funcția de rector al Universității Ovidius. A primit aviz NEGATIV

Replica API 13 martie 2020 | 00:18 2994

Dănuț Epure

Candidatura lui Dănuț Epure pentru funcția de rector al Universității Ovidius a fost respinsă. Biroul Electoral Central al instituției de învătământ a dat aviz degativ în cursul serii de joi, 12 martie.

Biroul Electoral Central al Universității „Ovidius” din Constanța a înregistrat 4 dosare de candidatură la funcția de rector al UOC. Dintre acestea, au primit aviz favorabil dosarele următorilor candidați: prof.univ.dr. Mamut Eden, conf.univ.dr. Dan Marcel Iliescu, prof.univ.dr. Dumitru Octavian Unc. Dosarul candidatului Tiberius Dănuț Epure a primit aviz negativ.

Primul tur de scrutin pentru alegerea rectorului va avea loc în data de 25 martie 2020.

Potrivit unor surse, Epure a primit aviz negativ din pricina condamnării suferite. Articolul 17, alineatul 2 din Carta Universității spune că nu pot face parte din comunitatea universitară persoanele, cadre didactice și de cercetare, care au fost condamnate penal pentru fapte ce au legătură cu profesia. Carta Universității reprezintă un regulament de bază elaborat în temeiul Legii Educației Naționale.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Conducerea Universitatii a gresit. Acum spagarul se va victimiza din nou ca nu l-au lasat sa candideze. Vezi doamne, el ar fi castigat. Trebuiau sa il lase sa candideze pentru a se face ultima oara de cacao sa ia 2-3 voturi ca sa i se vada adevarata valoare. Manevrele nu mai merg bai Epure. Acum esti decat un terminat profesional, psihic si moral. Sa fii iubit. Comunitatea academica are nevoie de un creier limpede nu de unul ca al tau plin de ura si frustrare. Intelege baiatule ca esti un 0
3
0
O pierdere enorma in educatie. Putea preda rezistenta la pulan, extractia spagii din portofele, reducerea pedepsei la orele de curs , ore la domiciliu sau suspendarea dreptului de a invata
6
0
Epure nu ar dreptul de a candida conform Cartei UOC. Va pierde in justitie. Ghinion!
6
0
Epure are drepturi constitutionale.
2
4
Daaa ii musai sa ramina Sorinel Rugina si sleafta lui. Stiu ei care is acolo nu le mai ajunge salari spagi si iar salari
6
1
O tot umflati cu Bobe ca aranjeaza alegeri in universitate. Eu zic sa va uitati in gunoiul din curtea voastra! Cine vreodata nu a aranjat alegeri in UOC? Toti care au fost la conducere asta au facut! Fie ca sa isi castige functia fie sa ramana pe functie.Se simte cineva???? Ar trebui sa iti fie rusine! Iar ne victimizam?
2
6
Bobita, la cat de prost si javra esti ma mir cum de nu te ia coronavirusul, slinos obosit ce esti! scapa lumea de-o lichea ordinara, pupincurist de 2 lei! Iliescule, grija mare la labarul asta trist, te vinde la primul colt de strada
13
0
Trebuia sa recupereze spaga pe care a dat-o ca sa fie mare economist si apoi prof univ. La taxi cu tine.
3
6
nici nu mai trebuie sa fie reangajat intr-o institutie de invatamant superior de stat. este o persoana compromisa. sa mearga in privat
10
3
cat tupeu de puscarias are asta...
8
5
...penibil...
4
2
Un fost condamnat penal pentru luare de mita vrea sa fie din nou rector ! Mult tupeu iti trebuie, dar te-ai facut de kkt !!!
15
3
Universitatea Ovidius isi ia o mare treapa. Un porc libidinos cu un caracter execrabil crede ca poate manevra voturile si se poate da barbatel. Ce o sa mai radem la final?
12
1
ce bine-mi pare ca ai luat teapa
5
4
onanistule, cainii latra, ursul trece. poti deschide cate procese doresti. cu ele ramai. baga bani in avocati ca banul furat....furat se duce. dai bataie inainte. nu te opri. ai de unde plati. mata are ditamai cladirea, ai atatea apartamente pe numele tau. baga mana-n buzunar cat mai adanc. nu fii chitra. scoate banul si plateste avocatul.
11
4
Epure va candida, in istanta castiga, de frica asta nu scapati.
7
3
impreuna cu stanciu si betivul de vasluian
8
8
Va este frica de Epure. Recunoaateti.
5
7
Un spagar si un curvar ordinar. Asta nu a facut parnaie? Cum de a scapat, poataia?
14
7
stanciu, se vedea deja prorector. visa la razbunari. i s-a spulberat visul. de dat in judecata?! sa dea, ca si asa are bani spagarul sef condamnat definitiv de instanta pe baza multor probe pe care escrocul de epure le contesta numai in vis. oare cum o fi ca iubita lui, stanciu, sa-l impinga spre puscarie si condamnat sa fie doar prostul de epure. cat de prost sa fii?! dar iti meriti soarta baietas. epuras, te-a "costat" o gramada s-o iubesti pe stanciu. ca doar erai smecher. toata viata o sa ramai un simplu papagal ca oricum altceva nu ai cum sa fii.
16
12
Pupati in cur toate spurcaciunile
12
1
ra-ti ai naibii de lepre ordinare. mai aveti si tupeul sa macaniti. va-n gura de lacomi imputiti.
10
7
Nu ti-e sila de tine, jegule? Cu limbajul asta nu ai dreptul sa emiti pareri....esti o rusine pentru ai tai. Sper sa n-ai familie!!!....ca ar murii de jena. Cate clase ai, handicapatule?
11
5
Va contesta, va ajunge in instanta.....probabil asta era si planul. Sa vedeti tergiversari, mahala ieftina si circ mediatic.
9
3
Era ceva normal, nici macar nu trebuia sa se gandeasca la asa ceva, dar cine a pierdut rusinea si sa o gaseasca nemernici astia.
14
5
Batalia continua, canalie! Tic, tac
8
1
Un semn de NORMALITATE! Epure nu poate candida cat timp nu e cadru didactic in universitate! Ar fi trebuit sa stie acest lucru! Si chiar daca ar fi fost profesor, e condamnat penal! Rusinos!
18
5
si totusi cine a facut subiectele in 2013 ca epure nu avea vreo treaba cu chimia si biologia. tot ce e posibil ca epure sa se fi complacut ca isi facea socotelile cati bani ar castiga si a inceput sa caute "clienti" pentru subiecte. Insa, el nu stia sa faca subiectele. CINE A FACUT SUBIECTELE IN 2013 SI A SCAPAT NEPEDEPSIT?
21
3
duceti-va invartindu-va leprelor ordinare. ati luat si de data asta muie cum ati luat de fiecare data. futu-va-n gura de haimanale spagangiste. ia-o si pe baba de chimista si plecati va-n gura cat mai departe de civilizatie. ra-ti ai naibii de lacomi imputiti
18
12
Iepuristi, nu fiti tristi. Vine alt Danut din urma, pe modelul inaintasului pe care l-a servit cu jeg si abnegatie.
17
4
Si cel mai mare spagar. Era de asteptat. Bvo UOC.
16
9
Si eu ma bucur ca a supt-o
7
7
Ce ma bucur ca ai supt o .
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272