REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Darius Campbell Danesh, găsit mort în propria casă! Starul irlandez avea doar 41 de ani

Darius Campbell Danesh, găsit mort în propria casă! Starul irlandez avea doar 41 de ani

Replica API 19 august 2022 | 00:00 1012

Darius Campbell Danesh, fost concurent al emisiunii „Pop Idol", artist de origine scoțiană, a fost găsit fără viață în propria casă din Minnesotta, Statele Unite ale Americii. Artistul avea doar 41 de ani, iar polițiștii continuă investigațiile pentru a afla împrejurările în care s-a produs decesul.

Darius Campbell

Darius Campbell Danesh a participat la emisiunea „Pop Idol" cu ani în urmă și a devenit cunoscut după ce a interpretat într-o manieră originală celebra melodie a lui Britney Spears, „Baby One More Time".

Conform publicațiilor din Marea Britanie, decesul acestuia ar fi avut loc în data de 11 august, însă familia îndurerată a artistului a informat despre moartea acestuia abia în seara zilei de 16 august.

„Cu mare tristețe anunțăm moartea lui Darius Campbell Danesh. Darius a fost găsit fără răspuns în pat, în apartamentul său din Rochester, Minnesota și a fost declarat mort după-amiaza de către biroul local al examinatorilor medicali”, au scris rudele sale.

Darius Campbell Danesh a avut o carieră de succes

Cântărețul a acumulat un total de cinci hituri de top zece în Marea Britanie, în timp ce albumul său de debut, „Dive In", a câștigat, de asemenea, discul de platină și a fost apreciat chiar și de către cei mai exigenți critici.

În plus, Darius a cochetat și cu teatrul, apărând în „Chicago" ca Billy Flynn , precum și în „Guys And Dolls" și „Gone With The Wind".

Fosta soție i-a adresat un mesaj emoționant

Darius a avut o relație cu actrița canadiană Natasha Henstridge. Cuplul s-a căsătorit în anul 2011 și a divorțat în anul 2013, dar decizia oficială a instanței a fost pronunțată abia în anul 2018. Cei doi foști parteneri păstraseră legătura și comunicau frecvent.

foto: Gettyimages

Natasha a distribuit un mesaj dureros prin care și-a exprimat sentimentele cauzate de pierderea fostului soț. „Nu sunt cuvinte care să exprime ceea ce simt, Daris. Doar iubire. Am găsit paradoxul: dacă iubești pe cineva atât de mult încât te doare atunci nu va mai exista durere, ci doar și mai multă iubire", a fost mesajul Natashei, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108