REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

De 1 APRILIE, o FEMEIE s-a trezit cu MAȘINA pe... BUTUCI, în TOMIS NORD!

De 1 APRILIE, o FEMEIE s-a trezit cu MAȘINA pe... BUTUCI, în TOMIS NORD!

Replica API 2 aprilie 2021 | 07:42 5558

O femeie din Constanța a avut parte de surpriza vieții ei, în dimineața zilei de 1 aprilie. Fără a fi o păcăleală, femeia și-a găsit autoturismul, un Ford Focus,... pe butuci, hoții furându-i toate cele patru roți. Chiar dacă mașina se afla într-o parcare luminată, în Tomis Nord, pe strada Dobrilă Eugeniu, hoții au acționat nestingheriți, fără ca nimeni să îi deranjeze, provocându-i femeii o pagubă considerabilă. În cauză, oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală.

Nimeni nu a auzit nimic

Cu toate că furtul s-a petrecut chiar în fața blocului, hoții se pare că au fost destul de silențioși, astfel că nimeni nu a auzit și nici nu a văzut nimic. ”Am coborât dimineața la mașină, ca să pot pleca la serviciu și am găsit-o fără nici un cauciuc, de fapt, fără roți. Erau cauciucuri normale, nu știu cine ar fi putut să le fure, nu bănuiesc pe nimeni” a declarat pentru Replica de Constanța, proprietara autovehiculului.

Interesant este, însă, faptul că lângă mașina păgubitei era parcat un autovehicul de teren, mult mai scump, de care hoții nu s-au atins. Pesemne, că au avut ”comandă” de roți de Ford Focus.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru furt calificat

Prezenți la fața locului, polițiștii au deschis dosar penal pentru furt calificat și continuă cercetările în acest caz. Potrivit acestora, la nivelul municipiului Constanța a trecut mai bine de un an de la ultimul furt de acest fel.

În urma cercetărilor, urmează a se lua măsurile legale ce se impun.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Erau blonzi.
1
0
inante macar o puneau pe sticle lapte.cum sa furi ba roto de focus,si ala rabla? ptr carute sint bune!
3
0
ia furat patul !cand s a trezit avea doar perna !
1
3
jantele te tabla ale mele nu le fura nimeni?
6
1
mwie de aprilie
1
2
Nu mai vede nici una dintre roti. Astia sunt pe felie cu politia. Pai astia se plimba noaptea pe strazi fara nici o grija si eu daca ies la 22:01 vin 20 de jandarmi sa ma verifice!
17
1
in tarile civilizate exista camere de luat vederi peste tot, absolut peste tot, si cand se intampla asa ceva se iau la verificat camerele si hotii sunt prinsi imediat.In cazul asta a fost un FURT, dar daca era o CRIMA cum mai prindeati criminalii?pana nu or sa fie mai multe crime in serie autoritatile din Constanta nu or sa monteze camere de luat vederi pentru ca strica afacerile la jmecherii care fac fel si fel de manarii, jmecheri in cardasie cu politia si alte autoritati locale.
20
0
ofer 150 fix pe rotile complete. Loc de intalnire Henry Coanda
22
0
Nu exista roti de Ford Focus. Cautati pe OLX.ro
4
3
Doar ce a formulat o amenintare la adresa unei redactii de ziar..Fara jena.
9
0
asta e sa o duca la fier vechi ,inca o rabla in minus
2
11
Paguba considerabila. 4 jante de tabla maxim 200 de lei
4
18
Frumos, am vazut ca pe aici se practica treaba asta la comanda. Cocalarii de Palas...sau amarastenii din Grivitei...munca de neprofesionist... nu au avut si ei macar ceva mai de doamne ajuta sa suspende masina aia... dar imi place ca unele nume se irita pe la ochiu' din bezna. S-or simti vizati...
12
1
Daca avea OPEL sigur nu se atingea nimeni de el!
9
12
Ca in Africa. Zona de Nord cica!
15
0
Masina din poza pare sa fie Ford Focus
11
1
Vergilica, tu scri la misto, sau numai sa intarati oamenii? De fapt, nu raspunde ca stiu deja. Aveti grija "scriitorilor" ca daca zgarmati in rahat, aveti mari sanse sa va manjiti si voi. Oricum asta va e menirea, sa agitati spiritele cu prrostiile voastre si sa enervati lumea. Poate ii enervati in asa fel de tare ca o sa vina astia sa va pedepseasca direct la parcul de la Far, acolo unde va este redactia. Fiti si voi cuminti, caci CuMinte mi-e greu sa cred ca veti reusi!
1
33

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468