25.7° Constanța Vin., 30 Sept. 2022
Anul XX Nr. 6138
25.7° Constanța Vineri, 30 Septembrie 2022 Anul XX Nr. 6138

De ce a fost cărată șampania cu excavatorul, pe un șantier din Mamaia! Video

Replica API 20 iulie 2022 4386

Câteva imagini din Mamaia, cu un excavator încărcat cu șampanie, a creat, zilele trecute, o adevărată isterie. Un şantier aflat între două cluburi de lux ar fi fost transformat în loc de petrecere, iar lopata, canciocul, roaba sau excavatorul au fost folosite la servit. Celebrul șantier este de la Marina Tower, acolo unde se ridică un mega complex imobiliar cu 15 etaje. Cristian Panait, dezvoltatorul conceptului exclusivist, a vorbit, pentru Replica, despre imaginile care au făcut înconjurul internetului, și a dorit să facă unele precizări.

Șampania cărată cu excavatorul nu este ultima modă care a apărut pe litoral, spune Cristian Panait, dezvoltatorul Marina Tower, acolo unde s-au filmat imaginile cu pricina. Acesta a vorbit, pentru prima dată de la apariția imaginilor, cu reporterul Replica, precizând că nu este nicio fiță, nici opulență, a vrut doar să contureze ideea că viața merge mai departe, în ciuda vremurilor pe care le trăim.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Cristian Panait

A apărut în presă ideea că ”țara arde și babele se piaptănă”, că ne apropiem de o criză iar noi cărăm șampania cu excavatorul. Nu e vorba de asta, nu promovăm luxul, încercăm să promovăm oamenilor ideea că viața merge mai departe, indiferent de criză, de război. Trebuie să ne vedem de treburile noastre, să muncim, să facem ce știm mai bine. Fiind șantier am folosit ce aveam în șantier. Avem un excavator, am umplut cuva cu gheață și băuturi și am folosit roabele. 9,27 A fost efectiv un lucru practic, nu de opulență”, a declarat Cristian Panait.

Video:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Prima pagina

LOTO

6/49
71822303312
5/49
13434111825
joker
143338282620