REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

De ce a renunțat la politică fostul primar al orașului Năvodari, Tudorel Calapod?!

De ce a renunțat la politică fostul primar al orașului Năvodari, Tudorel Calapod?!

Virgil STOIAN 6 octombrie 2023 | 00:00 3192

Alegerile se apropie și din ce în ce mai mulți politicieni își anunță intrarea în vâltoarea campaniei electorale. Dacă cei mai mulți politicieni „retrași” își anunță revenirea, iată că există și oameni care nu mai vor să audă de politică. Este vorba despre fostul primar din Năvodari, Tudorel Calapod, care nu vrea să mai aibă de-a face cu politica, mulțumindu-se cu munca de inginer la Registrul Auto Român.

De ce a renuntat la politica fostul primar al orasului Navodari, Tudorel Calapod?!Tudorel Calapod

Tudorel Calapod este un fost politician român, primar al orașului Năvodari, între anii 2004-2008. Între anii 2000-2004 a fost consilier local în Năvodari, din partea Partidului Democrat Liberal. În 2006 a fost ales primarul anului. Fostul primar este hotărât să nu mai facă politică, chiar dacă a fost contactat de diferite partide pentru a reveni: „Nu o să mă întorc niciodată în politică. Eu nu fac nici acum și nici nu voi face. Pentru că eu am făcut de bună credință și nu a ieșit cum trebuie. Nu este politica de mine, mai bine muncesc și îmi văd de treabă. Am vrut să fac niște lucruri mari, importante pentru Năvodari și se pare că am eșuat, plus de asta am făcut și niște greșeli pentru care am plătit destul și eu și familia mea. Așa că nu mă mai gândesc să revin. Partidele au încercat să mă facă să revin, e pelerinaj la mine dar oamenii trebuie să înțeleagă că eu nu mai fac politică.”

Calapod este de părere că tineretul trebuie să vină cu o viziune nouă

Tudorel Calapod este acum inginer la RAR, unde a mai lucrat și în trecut și crede că viitorul în politică este al tinerilor: „Acum sunt inginer la Registrul Auto Român și inspector pe auditare pe autorizare, e domeniul meu de motoare. În politică ar trebui să schimbe ceva tineretul, care să vină cu o viziune nouă, cu o dorință de luptă pentru a schimba ceea ce nu e bun, o abordare nouă față de tot ceea ce înseamnă administrație locală. Cei tineri ar trebui să facă ceva, nu noi, ăștia bătrânii.” Fostul primar crede că tot Florin Chelaru va ieși primar în Năvodari, pentru că lumea îl apreciază și chiar a făcut ceva pentru oraș: „Lumea chiar este mulțumită de Florin Chelaru. Este un om care le vorbește frumos, face și lucruri bune prin oraș, nu cred că ar putea fi altcineva care ar putea să câștige primăria. E normal să fie mulți candidați că așa a fost dintotdeauna, dar uneori mai contează și ce lasă în urma lui un primar. Eu am avut un singur mandat, 2004-2008, dar nu mai vreau să fac politică, ce am avut de arătat, am arătat.

De ce a renuntat la politica fostul primar al orasului Navodari, Tudorel Calapod?!Florin Chelaru

Condamnat pentru abuz în serviciu 

Reamintim că fostul primar din Năvodari, Tudorel Calapod, a fost acuzat că în mandatul său a acordat ilegal certificatul de urbanism pentru construirea unui depozit de deşeuri lui Roberto Vincentelli şi Manuelei Ştefania Marinescu, reprezentanţii SC Ecological Center S.A. Năvodari, firma care urma să realizeze respectivul depozit. Cei din urmă, judecaţi în acelaşi dosar cu Tudorel Calapod, au fost achitaţi de Tribunalul Constanţa şi obligaţi să plătească o amendă administrativă în valoare de 1.000 de lei fiecare.

Tudorel Calapod  a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice, ca infracţiune asimilată infracţiunilor de corupţie, în formă continuată şi pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ÎN timpul mandatului a facut o trimită din o parte din banii de la nenea Țuculescu restul i a băgat în buzunarul propriu,si a construit o casă pe malul baltii,atrecuti in patrimoniu propriilor coltul de clădiri de pe strada Indiei pina la blocuri,baza sportivă de lîngă creșe,a facut si pentru cei care l au votat un corp de școală nefunctionala pina acum,facut numai in scop electoral intr un cuvînt a lucrat numai pentru el in stil P D L sub oblăduirea ciorului din fruntea ststului
1
0
Articol facut la comanda. Unu face lobby pentru Chelaru. Nu va mai citesc, pa pa, ca doar nu suntem prostii vostrii.
1
1
Verificati cum da în concesiune Florin Chelaru tetenurile din Mamaia Sat În ce relatie este cu rechinii imobiliari. Mu mai laudati primarii din Navodari!Uitați-va la cum arata Mamaia Sat,cât de haotic se construește.
4
0
Un p.oponar!
4
1
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost, este câinele de pază! Care latră... Contra cost!!!!!
2
2
O mare vrajeala e la R.A.R , si in consiliu de administratie la CT BUS,unde sia impus oameni de casa ai PNL in condicerea CT BUS,stie el care sunt,ce ai mai trebuie ...
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468