REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

De ce și-a dat demisia Radu Ion din PSD Constanța?!

De ce și-a dat demisia Radu Ion din PSD Constanța?!

Mirela PASCAL 11 ianuarie 2023 | 00:00 4097

Când credeam că s-au liniștit apele în PSD Constanța, iată că a venit un nou val de proporții care le-a tulburat din nou. Secretarul executiv al PSD Constanța Seniori, Radu Ion, și-a dat demisia din funcție, dar și din partid. Potrivit informațiilor noastre, odată cu demisia lui Ion și alți seniori vor pleca din formațiunea politică. Să înțelegem că lucrurile nu stau chiar așa cum ni le-a prezentat Felix Stroe la ultima conferință de presă?!

Radu Ion

PSD Constanța a începutul anul 2023 cu stângul deși, la finele anului trecut președintele PSD Constanța, Felix Stroe, anunța că organizația de la Constanța e pe val, că foarte mulți oameni s-au înscris în partid, iar alții… cu notorietate, ar urma să se alăture. Rămâne de văzut cine sunt acei oameni. Până atunci, aflăm că oameni de bază din organizația județeană schimbă macazul, nemulțumiți de liderul lor. Unul dintre aceștia este Radu Ion, fost PP DD-ist, fost consilier județean și, de 7 ani, secretarul executiv al Organizației de Seniori. Deși nu ne-a spus cu subiect și predicat că Stroe ar fi motivul demisiei, a dat de înțeles că munca sa nu a fost suficient de apreciată și că a așteptat, degeaba, o recompensă… probabil, o funcție mai bună în partid și numele său pe unul din buletinele de vot.

Încă de săptămâna trecută, Radu Ion și-a înștiințat liderul că va pleca din partid. Stroe l-a sunat și l-a rugat să se răzgândească, însă Radu Ion nu dă înapoi, decizia fiind irevocabilă. Contactat pentru un punct de vedere, Radu Ion ne-a confirmat demisia, precizând că în cursul de astăzi, 11 ianuarie, va merge să o depună la Organizația Județeană. ”Îmi voi da demisia din funcțiile pe care le dețin partid. Simt nevoia de odihnă, să-mi dedic timpul familiei, nepoților. Am vorbit cu domnul Stroe, m-a rugat să ne întâlnim că discutăm, ne-am întâlnit luni, ne vom mai întâlni, din respect, dar decizia de a pleca în partid rămâne.”, ne-a declarat Radu Ion.

Radu Ion: Aș fi așteptat să fiu apreciat mai mult

Întrebat dacă Felix Stroe este cauza demisiei, așa cum se vehiculează, acesta a declarat. ”7 ani i-am dedicat partidului, am muncit foarte mult, și în campanii, am adus oameni în partid, a fost muncă asiduă. Poate aș fi așteptat să fiu apreciat mai mult”, a completat Radu Ion. Potrivit surselor noastre, Radu Ion ar urma să se înscrie în AUR, însă Radu Ion nici nu a confirmat, nici nu a infirmat, precizând doar că ”nu acum”.
Radu Ion va fi urmat și de alți seniori. ”Când au auzit că plec, unii au precizat că-și vor da și ei demisia, dar nu știu ce să zic”, a conchis Ion.

Felix Stroe: Cine e Radu Ion?!

Felix Stroe

L-am contactat și pe Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, pentru un punct de vedere. Vizibil deranjat de decizia lui Ion, acesta a întrebat ironic: ”Cine e Radu Ion? Nu comentez”.

Update:

E oficial. Radu Ion și-a depus astăzi, 11 ianuarie,demisia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este o poveste marca Stroe Felix vândută de voi ziariști ca doar baga Stroe bani în voi ca să îl bage pe sluga asta de Radu în aur sa controleze tot. Și aur a devenit tinichea ca deja se vinde politicienilor ca Stroe. Votați aur votați PSD, aceeași mizerie
2
1
Radu Ion nume de sluga. Ce scris de analfabet are. Un papugal ca si Felix Stroe care s-a operat la stomac, sa slabeasca si sa-l iubeasca amantele. Vai de PSD, vai de PNL, vai de toate partidele pwlly si de conducatorii lor. Un singur partid straluceste pe cer si acela este in ilegalitate, P.C.R., P.C.R.....sapte zile libere ! Hai la munca sa muncim, da Doamne sa nu gasim ! Uraaaa...uraaaa..uraaa.....oleeee.....oleeee....oleeeee....Ceausescu nu mai e.
3
5
O sa ramai singur cu ia.Lista de parlamentari 2024.Dragnea.Dumitrache.Cobanu.Marinica..Senat.Stroie.cu gașca.
6
1
Boule, in curand sa o vinzi pe nevasta-ta si o sa ne intrebi cine e madam stroe. Abjectule!
12
4
I-am distrus, i-am ciuruit pe majoritatea din Organizație...iubi.A mai rămas cineva?!
8
1
Securistul asta impootit care si-a bagat rudele peste tot in aparatul bugetar local si a acaparat toate spatiile de afaceri din oras, sa-i dam cu c@c@t pe chelie!
17
4
adica ori ciolanul e prea mic ori nu e deloc!
12
1
Cum cine Radu Ion? Face parte din psd-ul real, unul dintre cei pe care-i pupai in dos acum vreo 15 ani, ca sa te sustina, sa te faca cunoscut. Acum nu mai recunosti, crezi ca o sa faci treaba cu catzeii flamanzi pe care ii tii pe langa tine, de alde thinku si rhashautzeanu, care ce sa vezi, o sa te sape si ei, ca asa au vazut la tine. Pacat ca psd-ul nu mai e ce si-a propus. Dar pe alta parte, ne bucuram, ca va canibalizati!
18
1
BAI FOSILA AI DISTRUS PSD CTA CU INTERESELE TALE,DAR S-A CONVINS TOATA LUMEA CINE ESTI,NICI PE FI-TU NU L-AI MAI PUTUT INFIGE NICAIERI
17
2
rasul...curcanilor, auzi a muncit !!!! si cati ca el!muncitori nu gluma!
15
1
stefan mihai fost nimeni la psd , un hot si un p***t de cartier fara valoare si o jigodie sta degeaba la regia de drumuri si pazeste oile la topraisar ca oricum nu are nici o meserie si are si 4 clase .
13
1
da, mai stroe, cine e Radu ion? membru, coordonator, dar cine e fata de voi? mazare si nicusor ii cunosti? a fost bine........
20
1
Rar vezi in viata om mai josnic si abject decat analfabetul asta cu doar 4 clase de Radu. I-a furat banii lui Becali pe cand era la PNG, si si-a luat un Hyundai Santa Fe cu ei si a facut si puscarie dupa ce a fost prins ca fura din Santierul Naval, unde muncea
12
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212