REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

De plictiseală, profesorii au ajuns să-l înjure pe mucea Bajdechi pe Facebook

De plictiseală, profesorii au ajuns să-l înjure pe mucea Bajdechi pe Facebook

Replica API 18 noiembrie 2015 | 00:00 1109

Până unde s-a ajuns!

Până unde s-a ajuns!

Anca Dragomir/ Alexandru Bajdechi

Un inspector şcolar din Constanţa, respectiv Anca Dragomir, îl acuză pe Alexandru Bajdechi că a făcut valuri doar pentru a fi remarcat şi pentru a-şi bătători drumul către o viaţă politică. De partea cealaltă, Bajdechi susţine că nu a fost un căţeluş şi asta deranjează. Alexandru Bajdechi, fostul şef al Asociaţiei Elevilor din Constanţa, s-a făcut remarcat prin intervenţiile sale care se voiau a fi o bază a curentului schimbării.

Acesta a militat pentru drepturile elevilor, fiind implicat în mai multe scandaluri, unele cu tentă politică, ajungând chiar şi în instanţă. Ulterior s-a mutat la Bucureşti, acolo unde este student, dar a continuat să fie prezent în tot felul de discuţii, inclusiv televizate. Acest lucru se pare că i-a dat de gândit unui inspector şcolar din Constanţa, respectiv Ancăi Dragomir, care a scris pe pagina sa de Facebook:

„Mă uit la tv şi pe ecran este acel domn Bajdechi, care se erijase în reprezentantul elevilor constănţeni şi striga: Jos Mazăre, jos PSD! Acum emite păreri politice şi pare o zână imaculată, ne spune ce doreşte strada. Îmi amintesc când, cu puţin timp în urmă, cineva îmi spunea că acest tânăr se pregăteşte să intre în politică şi scandalul şi gălăgia îl vor face vizibil. În concluzie: nu lupta pentru drepturile elevilor ci făcea scandal ca să fie văzut şi să-şi facă intrarea în clasa politică. Oare nu aţi fost folosiţi, dragi elevi? Mâine, poimâine, vom afla că este membrul unui partid şi va candida...”.

Reacţia lui Alexandru Bajdechi nu a întârziat să apară: „Această individă numită inspector şcolar la Constanţa de către PSD, care a picat concursul la inspector şcolar general, postează pe Facebook despre mine şi activitatea mea. Evident, e dreptul oricui să aibă orice părere, însă această ipocrizie şi incompetenţa trebuie arătată şi sancţionată.

1. Nu m-am erijat în reprezentant al elevilor din Constanţa, ci am fost ales în această calitate. Evident, nu am fost căţeluşul vostru şi asta va deranjează. 2. Observ că recunoaşteţi că aţi fost complice, atât în mod personal cât şi instituţional, cu administraţia Mazăre care a încălcat drepturile elevilor din Constanţa. 3. Nu mă interesează să fiu un om politic, am suficiente motive. 4. Imediat ce va fi instalat un nou ministru la educaţie, voi transmite mesajul dumneavoastră şi către şefii aceia care v-au numit şi v-au asumat. Nu ca o răzbunare, că nu sunt răzbunător, ci pentru a formula un răspuns dacă îşi mai asumă cineva activitatea dumneavoastră”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108