REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Delia este „Vedeta anului”! Artista va fi premiată pentru întreaga carieră

Delia este „Vedeta anului”! Artista va fi premiată pentru întreaga carieră

Replica API 24 aprilie 2019 | 00:00 439

Delia

Una dintre cele mai îndrăgite soliste de la noi, Delia va fi premiată pentru întreaga carieră muzicală miercuri, 24 aprilie, iar revista „Actualitatea muzicală” o va desemna „Vedeta anului”. Aflată printre cele șapte premiante ale ediţiei din acest an, Delia s-a detașat pentru cea mai importantă disctincție.

Revista lunară „Actualitatea muzicală”, editată de Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România, va înmâna şapte premii pe 24 aprilie 2019. Printre cei care vor primi premii importante în carieră se numără şi Delia (37 de ani), care va fi desemnată „Vedeta anului”.

Absolventă a Liceului de Muzică, secția Flaut (cântă de altfel la acest instrument în concertele sale), Delia Matache a dominat anul 2018 prin turneele, discurile şi spectacolele ei grandioase, detaşându-se „Acadelia” cu câteva reprezentaţii „sold out” la Sala Palatului. De o excelentă primire s-a bucurat şi recitalul susţinut pe scena Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur”, unde şi-a ţinut fanii cu sufletul la gură.

Solista continuă să ocupe şi locul de jurată la două dintre emisiunile de anvergură de la Antena 1: concursul de voci „X Factor” și cel de comedie „iUmor”. Solista continuă să lanseze piese pe bandă rulantă, compoziţii pe care le cântă singură sau în colaborare cu alţi artiști precum cei de la The Motans sau Macanache.

Recent, Delia i-a povestit lui Dan Capatos că şi-ar dori să participe la „Asia Express” (Antena 1), reality-show de succes filmat în Asia şi în India. Solista iubeşte vacanţele exotice şi de fiecare dată publică pe reţelele sociale tot felul de instantanee sau filmuleţe haioase. În ultima vreme, Delia a fost solicitată să facă reclame pentru diverse produse, de la bere şi produse de frumseţe la telefonie mobilă și bijuterii. Delia este şi de două ori mătuşică, căci sora ei, Oana, a fost mai vrednică decât ea.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fiind premiata pentru intreaga cariera poate avem fericirea sa nu mai auzim de ea, una din vocile de mult obosite ale muzicii romanesti !
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108