REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Deputatul Dragomir: "Probabil PSD nu-l poate stăpâni pe Tusac"

Deputatul Dragomir: "Probabil PSD nu-l poate stăpâni pe Tusac"

Replica API 14 iulie 2011 | 00:00 129

Comentând situaţia de la Mangalia,

Comentând situaţia de la Mangalia,

Situaţia de la Mangalia, acolo unde PNL o încasează de la PSD mai rău ca înainte de a se fi aliat, produce oarece iritare în cadrul USL Constanţa. Decizia primarului PSD Mihai Claudiu Tusac de a-l înlocui pe consilierul PNL Sorin Cucoranu de la şefia Comisiei de urbanism nu i-a surprins pe aliaţii liberali, dar a ridicat oarece semne de întrebare cu privire la modul în care conducerea judeţeană a PSD ştie să-l "strunească" pe Tusac, în spiritul funcţionării USL. Astfel, întrebat fiind dacă cei din conducerea PSD pot lua vreo măsură faţă de primarul Tusac, preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir s-a arătat mai degrabă sceptic. "Dacă voiau să ia o măsură faţă de Tusac, o făceau până acum. Probabil nu-l pot stăpâni pe Tusac sau poate e altceva la mijloc", ne-a declarat Dragomir.

"E evident că nu avem cu cine vorbi"

"Pe mine nu mă miră decizia lui Tusac de a-l schimba pe Cucoranu de la şefia Comisiei de urbanism. Probabil că e aşa cum spunea el, că are toată deschiderea pentru colaborare, dar problema e la noi, la PNL. Ar fi o pierdere de timp să-i mai cer acum şi explicaţii. Nu vreau să am o ieşire dură faţă de Tusac, vom vedea după alegeri. Mergem separat, aşa cum am stabilit şi nu mai depunem nici un efort pentru USL Mangalia, pentru că e evident că nu avem cu cine vorbi acolo", a mai spus deputatul Dragomir.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108