REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Deputatul Focșa a ajuns la psihiatru, după ce și-a bătut soția, și în 2019!

Deputatul Focșa a ajuns la psihiatru, după ce și-a bătut soția, și în 2019!

Virgil STOIAN 10 ianuarie 2023 | 00:00 2892

Deputatul Dumitru Focșa și-a făcut praf imaginea politică și riscă să-și piardă statutul de parlamentar, după ce și-a bătut soția joi, 5 ianuarie 2023. Deși s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu, soția a anunțat că va băga divorț de cel care i-a fost soț în ultimii ani. Deputatul și-a pus ”cenușă” în cap, motivându-și actul animalic prin activitatea intensă de la Parlament, care l-a adus în situația să își iasă din pepeni și să își lovească soția. Ei bine, se pare că demnitarul nu este la prima ”vitejie” de acest fel, în iulie 2019, fiind protagonistul unei alte agresiuni față de soție, atunci lovindu-o cu pumnul în bărbie. Nici atunci soția sa nu a dorit emiterea unui ordin de protecție, iar atunci deputatul și-a motivat agresiunea prin consumul de alcool dar și încărcătura emoțională acumulată în voiaj. La acea dată, Focșa și-a manifestat regretul cu privire la cele întâmplate și a precizat faptul că pe viitor dorește să își revizuiască comportamentul, urmând în acest sens și un tratament recomandat de medicul psihiatru.

Focșa și soția

Ca o ironie a sorții, Dumitru Focșa este vicepreședinte în comisia pentru cercetarea abuzurilor din Parlament, probabil din cauză că este destul de familiarizat cu acestea. La agresiunea din 2019, deputatul a lovit-o pe soția sa cu pumnul în bărbie, pe fondul consumului de alcool. Atunci, după ce organele de poliție au dispus emiterea ordinului de protecție provizoriu, deputatul și-a amenințat soția. Totuși, Claudia Focșa nu a dorit ca soțul său să părăsească domiciliul ci să fie obligat să urmeze tratamentul psihologic prescris de medic, urmând să locuiască în continuare împreună, ca doi străini și să vorbească doar strictul necesar. A promis că va merge și la psihiatru. Dacă atunci, soția sa l-a iertat și s-au împăcat, de această dată aceasta se pare că dorește să divorțeze.

Focșa în Parlament

Cum a motivat agresiunea Focșa

În fața instanței, Focșa a motivat că îi pare foarte rău, că a venit din voiaj încărcat sufletește și a refulat în familie. Acesta a precizat că băiatul pe care îl are din prima căsătorie, nu a mai vorbit cu el și acesta este motivul pentru care a fost supărat. La interpelarea instanței, bărbatul a precizat că poate locui împreună cu reclamanta, de dragul acesteia și de dragul fetiței pe care urmează să o adopte. Focșa a recunoscut  faptul că s-a refugiat în alcool, dar a fost greșit acest refugiu, arătând că suferă de un sindrom care necesită tratament îndelungat și că nu are voie deloc să consume alcool și precizează că nu este un alcoolic. Și-a manifestat regretul cu privire la cele întâmplate și a precizat faptul că pe viitor dorește să își revizuiască comportamentul, urmând în acest sens și un tratament recomandat de medicul psihiatru.

În concluzie, bătăușul Focșa nu este la prima agresiune, fiind recidivist, tot discursul lui despre o dezbatere privind violența în familie fiind probabil doar apă de ploaie pentru alegători. Să nu uităm că la agresiune a fost martoră chiar fata pe care cei doi intenționau să o adopte. Cât de mare poate să fie demagogia unui om care a declarat că dacă partidul i-o va cere, își va da demisia și care apoi a spus că nu va face acest lucru?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
galgaragii , somnolentii, incultii , plagiatorii,afaceristi, spagarii, au ...locul lor, bine tintit!
0
0
Si pe vapor un filipinez si un indian. Norocul.lor a fost ca au intervenit colegii ca altfel ii omora in batatie. A venit incarcat din voiaj??? Asa este plin de alcool. Cand se apuca de bautura pe vapor uita de tot si se umfla placaju pe el.
2
0
Astia ne conduc, asa oameni reprezinta poporul
3
0
Mai acestia care il sustineti pe George Simion si partidul AUR,mai ganditziva inca odata ce vetzi vota la alegerile viitoare caci p******a asta care a ajuns deputat nu este un membru de rand al partidului ci unul care a fost pus in fruntea listei cu candidati AUR pentru Camera deputatzilor pentru ca altfel nu ajungea parlamentar. Deci un reprezentant de frunte al partidului AUR.
4
0
Trebuia sa-l ia la balamuc si pe vecinul Haplea din Navodari, bolnav de spagagita.
4
0
Credeți-mă oameni buni ,asta este un nebun în adevăratul sens al cuvântului!! Domnilor ,cum l-ati ales !?!?!
7
1
Bou te-a făcut măt'a
6
2
Multa m**e alora care l a votat
10
1
asta ii imbarliga pe toti
6
1
oare sotia nu are nici o vina?
2
16
Si cand te gandesti ca are pensie pe viata de 30000 de ron pe luna din taxe. Merita un asa dobitoc?
9
1
Efectul celor 10 mii de iurooo, a trambulizat astfel de specimene in parlament, sa ia hotarari pentru cetatean. Nu au nicio vina, cei ce dorm in somnul linistit al natiunii, sunt vinovati. Dormiti, dormiti dar nu mai makaniti in fata tastaturii.
9
1
pe asta la c...masa deputat, si e greu sa l ...stearga , munca cinstita e grea si ...pensia e mica !
8
1
In Parlament ajung din pacate, toti pshiocapatii , retardatii si infractorii , asta este problema grava al acestei tari!! Acesti indivizi, ganditiva , ca tot ei emit si elaboreaza legi si sa ne mai intrebam de ce legile sunt de multe ori strambe??!!
16
1
A fost vecin cu mine retardatul asta care a ajuns în parlament!! A stat pe Str Dionisie cel mic !!! Doamne ferește, alt retardat în conducere !!!!
16
1
astai doctrina de care ne ziceai IDIOTULE SA BATEM FEMEILE SA NE VOTEZE ,CRETINULE OM FARA CUVINT LEPRA ORDINARA ,JEGULE AFARA CU TINE NE AI FACUT DE CQCAT
18
1
Ce fata de bagabont are
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272