REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Deputatul Huţucă ar face pariu că, dacă PSD îl suspendă pe Iohannis, poporul ar vota pentru preşedinte

Deputatul Huţucă ar face pariu că, dacă PSD îl suspendă pe Iohannis, poporul ar vota pentru preşedinte

Replica API 21 iunie 2018 | 00:00 249

‘PSD manipulează și minte pentru a trece în plan secund adevăratele probleme ale țării’

‘PSD manipulează și minte pentru a trece în plan secund adevăratele probleme ale țării’

Bogdan Huţucă

Frământări fără precedent în ţară: când nu iese PSD cu „arsenalul” de susţinători în stradă, sunt proteste organizate sub sloganul „Vă vedem”, #rezist, „Fără penali”. Ce face Opoziţia, mai exact PNL? Greu de apreciat; e ca şi cum mesajele acestora s-ar pierde undeva în marea de luări de poziţie. La Constanţa, destul de „timid” pare şi preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă. A reuşit însă să „spargă gheaţa” (relativ) prin intermediul unui scurt interviu, în cadrul căruia a reuşit inclusiv să „răstoarne” convingerea că ar fi nemulţumit de consilierii locali municipali, aşa cum dăduse de înţeles acum ceva timp.

Reporter: Cum comentează PNL comportamentul PSD din ultimele zile? Începând de la miting, la episodul Halep şi aş amai departe?

Bogdan Huţucă: PSD a arătat în ultima perioadă, de fapt în ultimii doi ani aproape, că are cu totul alte obiective decât interesele cetățenilor și binele acestei țări. Guvernarea și majoritatea parlamentară PSD-ALDE au deturnat prioritățile țării spre interesele personale ale celor doi lideri, Dragnea și Tăriceanu.

Mitingul PSD a fost o demonstrație comunistoidă, de tristă amintire, o mobilizare cu forța atât a cadrelor de partid, dar mai ales a unor cetățeni care au fost șantajați și amenințați să participe. PSD manipulează și minte pentru a trece în plan secund adevăratele probleme ale țării. Din acest delir al minciunii în care s-a aruncat, PSD a fost trezit pe Arena Națională, când a dat piept cu românii. Prin Gabriela Firea, PSD a încercat să se cațere pe succesul și performanțele Simonei Halep, însă reacția românilor a fost promptă și tăioasă.

În realitate, în spatele acestor evenimente care ocupă artificial agenda publică, românii de rând constată că li s-au mărit foarte mult ratele la bănci, că prețul carburanților a explodat, inflația este la un nivel record, toate prețurile s-au mărit. Acestea sunt problemele reale ale românilor.

Reporter: Credeți că PSD chiar va pune în aplicare amenințarea cu suspendarea președintelui?

Bogdan Huţucă: PSD este în stare de orice, este o formațiune imprevizibilă ce acționează strict la comanda câtorva lideri care au cu totul alte probleme și priorități. Nu îi interesează această țară, faptul că ar arunca România în haos. Temele lor sunt clare. Parlamentul să-l suspende pe președinte și mâine, dacă asta e nebunia lor și vor neapărat să arunce țara în haos. Dacă însă poporul decide împotriva Parlamentului și spune că Klaus Iohannis rămâne la Cotroceni, atunci Parlamentul să se dizolve automat. Ăsta e un pariu pe care aș vrea să-l facem.

Reporter: La Constanța, ce se întâmplă la nivelul Consiliului Local? PNL reușește să aibă reacții coerente sau votează după ureche?

Bogdan Huţucă: PNL își face datoria față de Constanța și constănțeni, având o poziție foarte argumentată în Consiliul Local față de toate deciziile pe care le ia. În ceea ce privește sintagma dvs. „după ureche” vă rog să veniți cu exemple concrete de proiecte votate „după ureche”. Dacă „după ureche” înseamnă să te opui unui primar rupt de realitatea propriului oraș, deconectat de la probleme cetățenilor care l-au ales, atunci ne asumăm și această sintagmă.

Reporter: Care este profilul candidatului PNL pentru Primăria Constanța? Ce oferiți constănțenilor?

Bogdan Huţucă: Candidatul PNL va fi un partener al constănțenilor, aproape de cetățeni. Un primar care va veni în fața constănțenilor cu proiecte concrete, fezabile, menite să schimbe fața orașului și viața cetățenilor. Este clar că în momentul de față Constanța nu se îndreaptă în direcția corectă, lucru constatat la orice pas, fie că vorbim de curățenia orașului, spații verzi, locuri de joacă sau parcări.

Reporter: Ce notă i-ați da dvs actualului primar al Constanței?

Bogdan Huţucă: Nu contează ce notă i-aș acorda eu, important este cum apreciază constănțenii modul în care este condus orașul. Sincer, nu știu dacă există vreun capitol la care actuala administrație locală să poată lua o notă de trecere, ceea ce este foarte trist și îngrijorător deopotrivă.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu tinere as vota ptr suspendare si la noile alegeri as vota candidatul dreptei cu conditita sa nu fie ucigasul de copii prin hacuire ptr recoltare de organe. Si asta doar pentru ca Dragnea vrea sa vare pe gatul copiilor din scoli doctrina neomarxista a bulangiilor! Stiu ca si aialalti tot asta vor dar asa Dragnea nu va mai avea acces la bani si nu va putea sa-si tina promisiunile fata de baroni si consilieri!
0
2
Hutuga este un idiot daca crede lucrul asta iar diaspora sa stea acolo unde suge sau sa vina definitiv in tara asta
3
1
De saptamina asta incep romanii sa soseasca din DIASPORA asa incet care cu avionu,care cu masina ,care cu autobuz ,astia nu vor veni adusi cu forta de politruci,vor veni de buna voie si nesiliti de nimeni.
1
4
Labagiiilor ...la cacat cu wermorel !
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108