REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DESCINDERI ale poliţiştilor de frontieră pe nava Antares! Comandantul s-ar fi apucat de contrabandă fiindcă nu şi-a primit salariul de anul trecut!

DESCINDERI ale poliţiştilor de frontieră pe nava Antares! Comandantul s-ar fi apucat de contrabandă fiindcă nu şi-a primit salariul de anul trecut!

Replica API 20 iulie 2017 | 18:25 616

Contrabandă

Contrabandă

Polițiștii de frontieră au făcut descinderi miercuri, 19 iulie a.c., pe nava Antares, unde au fost descoperite zeci de mii de pachete de ţigări. Este vorba de o navă mică, de tip remorcher. Descinderile au avut loc în urma unor informaţii. Mai precis, poliţiştii de la Garda de Coastă au oprit în Portul Constanţa Sud Agigea, pentru control, un autoturism. La verificări, au fost găsite în acesta 34 de mii de pachete de ţigări. Proprietarul maşinii a declarat că a achiziţionat ţigările de la nava Anatres GSP, aşa că oamenii legii au descins la bordul remorcherului, unde au mai găsit alte 60 de mii de pachete de ţigări, despre care comandantul navei sub pavilion Norvegia a declarat că le-a achiziţionat împreună cu echipajul din Turcia, pentru consum propriu.

Cantitatea depăşeşte însă norma admisă pentru consum propriu la bordul unei nave, iar conform unor surse judiciare, comandantul navei ar fi spus că nu şi-a mai primit salariul din luna august anul trecut, iar din acest motiv a recurs la contrabandă.

Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Judecătoriei Constanţa.

Ţigările au fost confiscate, iar autoturismul depistat cu ţigări cumpărate de la bordul navei, indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comanescu este in top 5 milionari in valuta din Dobrogea dar nu isi plateste angajatii. Nava Antares e pe firma GSP, care e in faliment. Cata nesimtire si lipsa de respect fata de cei care i-au muncit pt ca el sa ajunga unde e acum. Deci e normal ca angajatii sa isi caute alte surse de venit folosindu-se de resursele GSP-ului. Greseala e ca au furat putin, cu baxul, nu ca patronul, cu conturile companiilor offshore. Felicitari, d-le Comanescu! Esti mare kkracter.
4
0
Esti o tampita. Asta e nava mica de tip remorcher? Au gasit mai multe pachete de tigari? Sau cartoane? Sau baxuri? Contrabandista esti tu, proasto, ca nu stii sa legi 2-3 cuvinte la un loc.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108