REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

DESCINDERI la Constanța, în urma disjungerii dintr-un dosar instrumentat de polițiștii din port! VIDEO

DESCINDERI la Constanța, în urma disjungerii dintr-un dosar instrumentat de polițiștii din port! VIDEO

Replica API 21 februarie 2020 | 00:03 1063

Procurorii din cadrul DIICOT Constanța, împreună cu Poliția Port, la data de 19 februarie anul curent, au efectuat percheziții la malul mării într-un dosar de trafic de droguri de risc.

Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre un dosar care se afla în instrumentare la Poliția Port, acolo unde s-a făcut o constatare, astfel intrând pe fir procurorii DIICOT, având loc o disjungere.

În urma descinderilor a fost ridicată o cantitate de droguri.

Cercetările continuă, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Update: A fost descoperită o cultură de canabis

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța au descoperit o cultură indoor de canabis, în urma unei percheziții domiciliare efectuată pe raza județului Constanța.

La data de 19 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza orașului Murfatlar, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

Din cercetări a reieșit faptul că la domiciliul bărbatului în cauză, de 31 de ani, ar fi fost deținute documente contabile ale unei societăți comerciale administrată de acesta și care ar fi fost folosite într-un circuit financiar fictiv, de tip fantomă.

Astfel, polițiștii au identificat o cultură indoor de canabis, instalații și dispozitive de iluminat și irigat a acesteia, 22 de recipiente cu fertilizatori pentru canabis, un cântar de precizie, un laptop, 3 telefoane mobile, fragmente de substanță vegetală uscată cu miros specific, precum și documente și înscrisuri utile cauzei.

În urma probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Constanța.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DIICOT SI JANDARMI II PRIND PE CEI CARE SE DROGHEZA SI EVENTUAL MICI VANZATORI DE DROGURI LA PLIC . DIN CE IN CE TOT MAI MULTI SUNT CEI CARE VAND DROGURI . DEJA POT SA SPUN CA DINTRUN CAPAT LA CELALALT CAPAT AL ORASULUI SI SA NU MAI ZIC IN CENTRU , SE VAND DROGURI . ESTE CEVA DE SPERIAT . CAT DE CURAND VOM AVEA IN FIECARE FAMILIE CEL PUTIN UN DROGAT . PARE A PARANOIEA CE SPUN DAR SA NU VA MIRE . NEPUTINTA SI DE MULTE ORI COMPLICITATEA POLITISTILOR SA NU MAI SPUN CONDAMNARILE DATE DE JUDECATORI , INCURAJEAZA TRAFICUL DE DROGURI . CONDAMNARI DE 1 , 2 ANI SAU CU SUSPENDARE . BATAIE DE JOC .
1
0
Cel cu Mercedesul alb este si in Piata Grivitei in parcare langa magazinul turcesc dupa locul de parcare pentru persoanele cu dezabilitati.Sunt doua ciori care mananca din portbagaj paine cu salam.
1
0
In toate si absolut toate cartierele se vand droguri , la crazy se vand droguri , la fratelli se vand droguri , in tot orasul peste tot se vand deroguri ce tot plm faceti pe idiotii ca nu stiti , DIICOTUL VINDE DROGURI !!!!
6
0
Eu fac trafic cu motorina furata de la utilajele lui Gety!Nevasta-mea Flory o suge pe resturi de mincare lu Nelutu!Desfiintati locali ca si asa nu ma deranjaza cand fac taxi pirat in centrul Cernavodei,ei la tura de noapte si in wekeend dorm acasa,se poate verifica daca se vrea!
3
1
Era in casa la Tariceanu?ca si ala a legalizat etnobotanicele in 2007 HG si nu mai zice nimeni nimic?asta avea 3 flori amarate pentru consum propriu si vin F16 F 22 si 2 Raptor
7
1
Noi romanii ne dam si mamele la produs da romanii fac blocuri ca spurcatii
6
4
Mata mata mata mata
2
4
ala cu ysr sunt ciorile de sedan si fisu neposu ce mortii lui e
5
1
Pe str ion ratiu vis a vis de o vila in cinstructi ala vinde droguri. Pe str avram iancu se vinde pe str atelierilor se vinde . In piata chiliei se vinde . Ala cu mercedesu alb YSR vinde driguri
9
1
Prindeti-i pe toti.
5
1
Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108