REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Deși e dator vândut, actorul Nicu Baturi vrea să devină mare investitor în Palazu Mare

Deși e dator vândut, actorul Nicu Baturi vrea să devină mare investitor în Palazu Mare

Ana Maria LIPAN 29 noiembrie 2023 | 00:00 3673

Actorul constănțean Nicu Baturi, ajuns în atenția publicului pentru pelicule precum filmului artistic în aromână, regizat de Toma Enache, „Nu sunt faimos dar sunt aromân” continuă să investească în domeniul imobiliar. După ce firma controlată de artist, Unique Dinamic Hub SRL, și-a exprimat intenția, în anul 2022, de a ridica mai multe locuințe unifamiliale pe strada Sentinelei, recent, municipalitatea i-a mai eliberat un certificat de urbanism, necesar demarării proiectului de construire a altor două imobile, tot în cartierul Palazu Mare. 

Desi e dator vandut, actorul Nicu Baturi vrea sa devina mare investitor in Palazu MareNicu Baturi

Ca multe alte zone limitrofe ale municipiului, cartierul Palazu Mare a devenit un rai pentru dezvoltatorii imobiliari. Investițiile în acest sector continuă în ritm alert, deși statisticile sunt îngrijorătoare, datele recente furnizate de Ministerul Finanțelor ilustrând că 217 din cele 292 companii constănțene, care activează în acest domeniu, sunt în insolvență. Doar privind cifrele de afaceri ale acestor firme, tentația este atât de mare, încât nici chiar cei fără experiență în imobiliare se avântă și lansează investiții majore.

Desi e dator vandut, actorul Nicu Baturi vrea sa devina mare investitor in Palazu MareTerenul unde vor fi amplasate noile imobile, de pe strada Platanului, numărul 3

Un exemplu în acest sens este și firma Unique Dinamic Hub SRL, care și-a exprimat încă din 2022 intenția de a ridice în Palazu Mare 3 locuințe unifamiliale cu regimul de înălțime P+1E. În acest sens, în cursul zilei de 24 februarie 2022, societatea administrată de Nicu Baturi a obținut 2 certificate de urbanism.

Desi e dator vandut, actorul Nicu Baturi vrea sa devina mare investitor in Palazu MareTerenul unde vor fi amplasate noile imobile, de strada Platanului, numărul 3

Un an mai târziu, Baturi a lansat alt proiect. Compania sa intenționează să construiască în același cartier alte două locuințe alte două imobile, de 1 etaj și destinație de locuință unifamilială, pe strada Platanului, la numărul 3. Municipalitatea i-a eliberat marți, 28 noiembrie a.c., un certificat de urbanism, necesar demarării noului obiectiv de investiții. 

Societatea Unique Dinamic Hub SRL, situație financiară critică

Nicu Baturi este unul dintre protagoniștii filmului realizat de Toma Enache, „Nu sunt faimos dar sunt aromân”. Filmul a fost premiat Italia, la Babel FILM Festival, cu premiul Maestrale Unica, pentru cea mai bună reprezentare a unei minorități lingvistice într-un film. Menționăm că societatea administrată de acesta a lansat o serie de proiecte în Palazu Mare, ocupându-se, din luna septembrie a anului 2021, și de ridicarea a trei imobile pe strada Sentinelei, numărul 7.

Desi e dator vandut, actorul Nicu Baturi vrea sa devina mare investitor in Palazu MareTerenul unde vor fi amplasate noile imobile, de strada Platanului, numărul 3

Societatea Unique Dinamic Hub SRL a fost înființată în anul 2020 și are sediul în municipiul Constanța, strada Izvorului, numărul 8. Unicul administrator și asociat al firmei este Nicu Baturi. Întrucât am adus aminte de situația critică în care companiile constănțene din sectorul imobiliar se află, trebuie să menționăm că datele financiare ale Unique Dinamic Hub SRL arată cum nu se poate mai rău.

În primi trei ani de activitate, a raportat o cifră de afaceri 0, cu datorii în creștere și profit nesemnificativ. În 2020 a avut pierderi de 250 de lei, urmând ca în 2021 acestea să atingă suma de 127.186 de lei. În 2022 a înregistrat un adevărat boom al profitului, care a ajuns pentru prima oară pe plus, valorând 46.822 de lei. A reușit, de asemenea, să își plătească din datorii, care au scăzut, de la 2.375.681 de lei, la 1.860.031 de lei.     
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca a jucat si in Harry Potter. Cum dracu ai profit cu cifra de afaceri zero ???
0
0
stane , mooye , escu mooye dubla, r*****s kokalares pleonasm
1
1
Nicu Baturi face tot posibilul sa fie si el bagat in seama. Nu este, nu a fost si nu va fi niciodata actor. Se zbate, se framanta, se agita. e mititel.
7
0
Bă băieți il stiu pe Baturi de 25-30 de ani,va multumesc ca am aflat ce meserie are…sincer habar nu aveam …el chiar freacă menta…produce chirața…!
10
0
Asta nu e actor! Este fostul sot al notaresei Cristina Baturi, notareasa careia ii place viata
12
0
Mackedon cu tupeu de nesimtzit,scuzatzi pleonasmul.
11
1
Bhai, ati luat o razna? Ati vazut vreun film cu neica nimeni asta? Cat v aplatit ca sa apara stirea asta cu el? Cine l cunoaste pe neica nimeni? Auzi...actorul X ulescu!!! Va pierdeti si putina credibilitate pe care o mai aveti in randul cititorilor cu astfel de articole despre nea Gica actorul...Pacat!!!
12
0
O zdreanta de m******n
15
1
Ati vazut voi vreodata vreo firma, apartinand acestei subspecii, care sa fie pe profit?
18
4
CE poza are m**e din genul:fa mi o poza dar sa para ca eu nu stiu .ha ha ah .M AU albit la oua ghertoii astia cu blocurile lor de kkt .behehe
25
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436