REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Detalii din dosarul Laurei Codruța Kovesi: Procurorul Mircea Negulescu, zis Portocală, a dat declarații ca MARTOR ACOPERIT

Detalii din dosarul Laurei Codruța Kovesi: Procurorul Mircea Negulescu, zis Portocală, a dat declarații ca MARTOR ACOPERIT

Replica API 9 martie 2019 | 00:47 538

Laura Codruța Kovesi a fost pusă sub acuzare în dosarul procurorilor Lucian Onea și Mircea Negulescu, de la DNA Ploiești. În acest dosar, cei doi sunt sub control judiciar. Ea este acuzată coordonarea unui grup infracțional organizat. Din dosarul lui Kovesi apar noi detalii incredibile.

Pe lângă faptul că cei care au recunoscut faptele lui Kovesi sunt chiar procurori importanți din DNA, printre care și actualul șef interimar al Direcției, Nistor Călin, s-a aflat că Mircea Negulescu, zis și Portocală, a dat și el declarații ca martor sub acoperire în dosarul care îl viza pe Sebastian Ghiță.

Concret, Negulescu, procurorul care instrumenta un dosar al lui Ghiță, s-a inclus și pe sine între martorii sub acoperire și a prezentat documentele false în instanță.

Conform acuzațiilor Secției de investigare a magistrațiilor, Kovesi l-ar fi obligat pe procurorul șef de secție să confirme rechizitoriul nelegal și netemeinic și să trimită astfel în judecată cinci persoane. Procurorul este Gheorghe Popovici, fost procuror şef adjunct al Secţiei de combatere a corupţiei din Direcție, iar printre cei trimiși în judecată se află și omul de afaceri Sebastian Ghiță.

Citește mai multe: stiripeaurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romani, trebuie sa credem si sa luptam asa cum lupta Codruta acum. Nu ne poate ingenunchea o gasca de hoti, vremelnic ajunsa sa conduca tara. Fara televiziunile si vuvuzelele antenelor cu stapani condamnati penali, HOTII astia de mult erau la puscarie si averea tarii, a noastra, furata de ei, inapoiata.
2
0
Un pupincurist de-al PSD-ului si porcului Dragnea
5
0
Cred ca tot de la polica asta o sa i se traga si lui Kovesi condamnarea , nu cred sa scape ocazia de a o fute si pe masa tiganu
4
2
Arma politica a psd care nimiceste orice forma de opozitie.
7
3
Mai Portocala eram tare curios,nu a mai aparut nimica cu chiloti si sutienu a-i lui Andreia Cosma,i-ai luat tu sau i-a lasat ea de buna voe ca pe un corp delict.Cred ca Prc mandarina Adina Florea,arma letal cu laser contra Magistratilor care au avut curaju sa condame pe politicieni Hozii,va scoate totul la iveala.
8
2
Unde ati invatat asa ceva.Sau pentru cateva medali si poze cu ambasadori va credeti zmei.
8
2
singurul adevar ewste acela ca dna Kovesi este ca si numita procuror sef european, fapt ce de fiorii ciumei rosii- teldru e pe drum catre biroul procurorului sef- in asta sta nenorocirea
11
7
Iese mereu la lumina, nu o mai ridicati pe Kovesi in slavi, pentru ca a facut abuzuri enorme si ce este acum, este doar varful aisbergului! De ce oare sunt atat de naivi unii oameni de vad doar aparentele? Kovesi, impreuna cu Coldea vor face puscarie pentru grup infractional organizat!
13
10
Minunat ptr dosarul de grup infractional sustinut de kodruta securista acoperita de agenturile straine.Avea dreptate Ceausescu ca in romania sunt 1000 de securisti acoperiti de agenturile straine pe mp.kovesi si ea acolerita de sperma securistilor din romania
15
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212