REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Diana Șoșoacă SE REVOLTĂ după ce a fost OBLIGATĂ să poarte mască: NU EXISTĂ lege, se încalcă libertățile omului

Diana Șoșoacă SE REVOLTĂ după ce a fost OBLIGATĂ să poarte mască: NU EXISTĂ lege, se încalcă libertățile omului

Replica API 23 decembrie 2020 | 21:39 2691

Senatoarea Diana Șoșoacă se revoltă după ce a fost obligată să poarte mască la Senat deși avea o adeverință medicală care o excepta de la regulă. Șoșoacă a schimbat strategia și spune că DSP nu poate dispune peste lege și că în România nu există o lege care ne obligă să purtăm mască, scrie Știripesurse.ro.

"Nu am fost trimisă la medic. A fost decizia DSP. DSP nu poate dispune peste lege. Nu există o lege care ne obligă să purtăm mască. Constituția spune clar că nu pot fi restrânse drepturi decât prin lege.

Vă rog să vă uitați la decizia Tribunalul de la Strasbourg care spune clar că purtarea măștii încalcă deciziile CEDO", a declarat Șoșoacă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sugi pula daca porti masca
1
1
poarta masca
3
2
In orice tara civilizata in care legea spune ca trebuie sa porti masca,legea nu se discuta,nu porti masca esti amendat si daca ti se pare tie Sosoaca ca ti se incalca drepturile poti sa contesti amenda numai ca judecatori resping contastatia pe loc,pentru ca nu se pun judecatori contra celor care au dat legea caci juristi fiind ei stiu ca nu sunt platiti de stat ca sa faca legi ci sa aiba grije ca legile tari sa fie respectate de toata lumea.
7
2
ba, ce avocat ascunde textul tau? Daca este vorba de d-na av. Patrona, eu votez pentru. Sunt fan.
0
4
La ce fata ai, iti recomand sa porti masca...
9
1
pune-ti doua masti si fereste-te tu daca nu vrei sa infectat, nu ma obliga pe mine sa ma comport paranoic ca tine BOULE!
2
7
votat haur sa suga pwla
9
2
Vreu sa o sug si nu stiu cum sa fac
4
2
In sfarsit o persoana care spune lucrurilor pe nume, fara teama, in mod onest, profesionist, cu codul penal in strait ape tocuri, la fel si condeiul penalizator pragatit, vizand tot ce misca sau cuvanta nepotrivit despre regulamente si purtatul mastii. Avem nevoie de asemenea reprezentanti, pazitori ai democratiei parlamentare. Ca proiect de viitor, dorim cu ardoare sa invitam in partidul nostru o renumita avocat din Vama Veche, spaima celor care se manifesta in nepotrivire cu interesele dumisale, visul urat al autoritatilor locale care indraznesc sa ii puna chiar si paie in roate.
4
16
ba boaita nesi ce sti,dar dreptul Meu de a nu fi Infectat de o maimuta scrofita ca tine,Unde este? nespalat-o!
15
2
Ati vazut ce se intampla daca nu mergeti la vot???
19
1
Puneti masca ca iti pute gura
13
1
Sa se anuleze portul mastii pt. ca mastile sunt neconforme dupa cum ne-a anuntat ministrul Virgil Popescu.
4
17
Sosoaca vezi ca face Huidu casting pentru bebeluse,te bagi?
12
2
in comentariile de mai jos s au activat neomarxistii, probabil votanti usr. In zilele noastre omul care spune adevarul e luat in ras de gloata indoctrinata. pt 14 55. nu e makidoanca cipanca, aia au fost alungati din Grecia. E macedoneanca din Serbia, ignorantule
10
15
De aproape are o fata cam batrana; Stati sa vedeti: cand o sa inceapa sosonica sa faca scandal prin senat sau parlament; ajung toti cei neatenti pe sub fotolii!!
18
0
Nu stiam ca sunt laste vaci si maimute in parlament!
16
4
are masca sau asta e mutra ei?
16
3
pe scari. Aceasta doamna este de respectat. Este rebela si e foarte bine ca exista. Fara oameni ca ea Revolutia Romana din 1989 nu ar fi existat. Doar rebelii care s au opus sistemului comunist au contat atunci. Si acum avem diversitate de opinii si asa e normal. Veti vedea cu timpul ca doamna este necesara ca opinie contrara celei oficiale tocmai pentru ca puterea sa nu ajunga sa faca prea multe abuzuri. Si inca ceva. Mastile nu protejeaza suficient. Cazurile covid19 nu au scazut odata cu portul mastii. Trebuie gasit tratament pentru persoanele bolnave nu masti si vaccin pentru cei sanatosi.
8
40
Sa va tragem muie cunoaielor, ati rupt 10% din voturi in favoarea psd-ului, de ce ati votat ieri pentru PSD ?
19
6
Fe fond are dreptate. Manifestarea insa este de c ioara borata. Nu asa se protesteaza. Decat daca esti piranda
21
5
Asta e cu mult peste turcan sau gorghiu asa ca mucles mai catelusilor!!!
7
32
ce fata are siofloaca asta....
26
9
Noi suntem mai fraieri si mai responsabili ca purtam masca,in schimb tu,purcica,jmechera si iresponsabila.Ti-ai dat arama pe fata purcica din mocirla AUR!
37
8
Este un exemplu tpic al etniei
34
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272