REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Directorul Liceului Callatis, demis după ce a cerut bani de la elevi

Directorul Liceului Callatis, demis după ce a cerut bani de la elevi

Replica API 2 februarie 2022 | 00:06 8165

Daniela Diaconu, directorul Liceului Callatis din Mangalia, a fost demisă. Anunțul a fost făcut în cursul zilei de marți, 1 ianuarie a.c., de către inspectorul școlar general, Sorin Mihai, care a precizat că a hotărât încetarea detașării în interesul învățământului pentru cele 2 directoare și începerea unei misiuni de audit prin care se vor verifica documentele contabile.

Daniela Diaconu

,,Vineri dimineață s-a deplasat la Liceul Teoretic Callatis Mangalia o comisie de verificare stabilită în Consiliul de administrație al ISJ Constanța, ca urmare a noilor informații primite cu privire la acest subiect. Raportul comisiei a fost prezentat în cadrul ședinței CA al ISJ Constanța de vineri. Am hotărât încetarea detașării în interesul învățământului pentru cele 2 directoare și începerea unei misiuni de audit prin care se vor verifica documentele contabile. Astăzi aștept să fie depuse cereri de ocupare a funcțiilor de director prin detașare în interesul învățământului, mâine va fi o nouă conducere a unității de învățământ.”,a transmis Sorin Mihai, inspectorul școlar general al ISJ Constanța.

Citește și:

Directoarea Liceului Callatis din Mangalia le cere elevilor bani de xerox

Șeful ISJ, despre scandalul de la liceul din Mangalia: Voi lua măsuri în vederea eliminării acestor practici

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Interesant ca nu cenzurati toate mizeriile si injuraturile dar cenzurati adevarul! Fituica de scandal
3
0
Toate mizeriile au fost angajate ca ,,profesori,, !
3
3
maimutzelor,nu mai cersiti bani.luati din fondurile scolii,cersetoarelor!
0
3
Faceti o verificare la scoala nr.3.Ciprian Porumbescu-Constanta si ve-ti costata ca la clasa O-C,d-na invatatoare considera acesti copilasi,studenti.Cred ca este primul an cand este invatatoare.
3
2
Maimutelor care va chinuiti sa "scriti" gresit ca sa nu va detecteze lumea. Lasilor! Ba! Ia uitati va ba la ce capacitati sunt in inspectoratu ala . Sa va duceti pe toate pustiile cu toate functiile voastre Isj u ala a avut doar doi inspectori Alice si Raducu. In rest numa lichele tinichele. Nerusinatilor
3
0
Faliboga nu este ala blond care face cazare in gara cu cheile in mana?
0
2
Doamna Diaconu a cazut pe procedura exersata de ea insasi ca Inspector. Bumerangul s-a intors. Oarca a fost si Inspector si tot nu a invatat nimic. Cat ai spate esto LEU cat nu mai ai spate bun esti o mica Hiena fara orada...Hahah
0
1
Pentru Vasile Cred ca iti doresti functia lui Sorinel sau ow cea a lui Faliboga, de aceea scrii rautati.
2
1
La mooooista
1
2
Sunt vreo cinci valori in liceul ala si una dintre ele poate cea mai buna e domna Dianconu. E josnic modul in care unii au ales sa manevreze niste elevi. In spatele acestor porcarii se afla
7
5
Formularele pentru teste teebuie platite de profesori? Trebuie sa le dea sa scrie de manuta la teste acestor turnatori. Fetita aia care a facut plangere penala e o distrusa
9
4
Succes noii echipe, Arsinte si Craciunescu!
3
3
doamna Carmen Andrei, ex Falboga
8
2
Dom sef virgula doamna lorik poftiti va rog masa e servita la separeu! In plus astazi vam pregatit un program srtistic surpriza in pauza dintre felu unu si felu doi: un set de salturi in cap!
11
4
Nu-i mare bai .PNL-ul o numeste la inspectorat findca e in ton cu profilul lor politic .
10
4
Zau bai Sorinel, trimiti auditul? Dar la Scoala 30 de ce eziti sa faci audit pe mandatul lui Cernaianu care are mari nereguli cum ar fi nerespectarea numarului de elevi intr-o clasa? Asta suna a blat ordinar!
16
0
Sorinel si Faliboga sunt autori de mari mizerii cum a fost demiterea prof Dumitrascu de la Tomis, FARA ANCHETA, FARA DREPT DE APARARE! Faliboga este partea de INTUNERIC a acestui ISJ condus de incompetenti!
17
1
peste tot este exact la fel .... dar de unde sa stie A.V. ...
12
1
inteleg ca doamna era pnl?
6
1
Urmatorul director va fi Psd. Asta era miza. O inscenare gretoasa .
16
1
nu are cum sa se duca sa verifice la ovidius si mirea ca acolo si-au bagat toti pilele asa ca hai sa fim seriosi
18
1
urmatorii directori se aleg la licitatie,sorinel are geburi de popa,dar totusi cand va inceta aceasta uzanta,director prin detasare
11
0
voi jurnalistii traiti pe alta planeta. va rog duceti-va sau intrebati macar la mircea, ovidius, cum este cu multiplicatl la xerox? cat costa si cine plateste?
24
1
Mwwwuuuuista
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272