REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Șeful ISJ, despre scandalul de la liceul din Mangalia: Voi lua măsuri în vederea eliminării acestor practici

Șeful ISJ, despre scandalul de la liceul din Mangalia: Voi lua măsuri în vederea eliminării acestor practici

Replica API 26 ianuarie 2022 | 00:22 7306

Scandalul de la Liceul din Mangalia, acolo unde directoarea a cerut bani elevilor pentru xerox, a ajuns și la urechile șefului ISJ, Sorin Mihai. Acesta spune că va lua măsuri, astfel încât astfel de practici ilegale să fie interzise.

”Doamna directoare urmează să ne prezinte în scris detalii cu privire la acest subiect. Nicio unitate de învățământ nu trebuie să aibă în vreun fel personal implicat în strângerea de fonduri de la elevi sau de la părinți. În această privință, legislația este clară, iar punctul meu de vedere rămâne neschimbat; le mulțumim elevilor că ne-au atras atenția de fiecare dată și îi asigur că în continuare voi lua măsuri în vederea eliminării unor astfel de practici. Așa cum am procedat în situații similare, nu voi ezita să acționez prompt pentru a mă asigura că legea este respectată. De aceea, ar fi util ca aceste cazuri să ne fie aduse cu prioritate la cunoștință, pe viitor”, a transmis șeful ISJ, Sorin Mihai.

Citește și:

Directoarea Liceului Callatis din Mangalia le cere elevilor bani de xerox

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In fiecare an e la fel in orice clasa, scoala, gradinita, dar din birou de la constanta nu se vede sau nu vrea sa se vada. Coli xerox, marker tabla pentru profesori etc
1
0
Este un tipar consacrat al scandalurilor de acest fel...la Liceul Traian nu a fost la fel? Si a venit cine trebuia la conducere...desi nu o recomanda nici calificativul, nici competenta....
5
0
Sorinel pustiul orbeste aiurea.... ce asuri sa ia? are voie de la partid? ca directoarea nu e o oarecare .... are un sot mare si tare
10
4
Sorinel sa ia masuri? Saracul. Este vai de el.Nu are habar de ce se intampla in invatamant. Noroc ca are o nevasta darnica.
16
7
la ce le trebuie xerox fraierilor de elevi cind ei deabia stiu sa citeasca?putorilor profe,marcati banul daca vreti copiatoare.!
11
8
Mihai sorin incaseaza personal spaga sau prin Lory pentru transfer la Mircea. Ajuns sef la isj pus de amantul sotiei acest papitzoi este deliciul tuturor in cancelariile constantene. Dezastrul din educatie este datorat guvernului psd.pnl.
17
7
Pai directoarea Simona Ciobanel se plimba prin Kenya, stie toata lumea ca baga mana adanc dar nu se iau masuri, barbasu bagat politic in oras
13
6
dosare penale pentru oricine cere fondul scolii sau fondul clasei, simplu dati-i in gat pe toti
16
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614