REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Directorul medical al Spitalului Județean Constanța, Bogdan Obadă: 'Suntem singura secție de Ortopedie din Dobrogea care rezolvă urgențele'

Directorul medical al Spitalului Județean Constanța, Bogdan Obadă: 'Suntem singura secție de Ortopedie din Dobrogea care rezolvă urgențele'

Replica API 10 octombrie 2019 | 15:26 2423

INTERVIU -VIDEO!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oaaaau dar bufleiul taietor de apendici pe unde ii.De ce nu apare la conf de presa.Se reorienteaza oare,sa i se fi luat jiltul de meneger.Sa revina la taierea de apendici ca atiit poate ii adevarat plicurile v-or fi mai suptirele dar.Sunca slaninoasa si far de caracter.
1
0
Bogdanel vorbeste cu Catalinut Grasut sa isi faca bagajelu ca este pe topoooogan.Da credema.Poate mai taie 2 3 apendici pin la pensie si gata
2
0
Da da da singura singurica,unde spaga tre sa fie musai mai mare decit actul medical in sine.Miramas de ce nu mai apare la declarati fecala slinoasa GRASA CATALIN taietorul de apendici.Regurgitie maaaxima pt acel niiiiimeni.
2
1
Sunt si oameni seriosi si cinstiti printre medici! Dar cei mai multi sunt niste spagari nenorociti. Plini de bani si de averi. Pe timpul lu' Ceasca le mai facea felul. Acum sunt cei mai mari borfasi.
1
0
Posibil sa aveti dreptate.Dar pina ce GRASA CATALIN meneger prim cu jilt in dotare nu va fi pe faras nu asteptati la prea multe realizari.Corect sa fi fost sa il lasati la taiatul de apendici de dinainte.Sincer nu mai e de actualitate,mai degraba politician decit medic.Regurgitie maxima ma incearca cint fac vb de acesta slanina
2
0
Sa ma cc pe spitalul vostru. Se moare langa voi la urgenta, se moare pe sectii pentru ca sunt asistente si medici incompetenti .. Am fost la urologie anul trecut si era un batranel mort de foame si nespalat, zacea intr-un pat intr-un salon singur singurel. Le spuneam asistentelor si infirmierelor sa vada de el dar degeaba aprindeau lumina chipurile e cineva la el acolo in salon si plecau mai departe. Rusineeeee rusine rusine, halal Romanie. Poate batranelul ala a muncit la poduri, spitale, edificii si alte institutii in care zac acum spagarii si fufele care se prostitueaza profesional.
4
0
le rezolva cu trenul sau elicopterul spre capitala...
4
0
MAI LASATINE DOMNULE DRAG SI MAI DEGRABA GLASUITI LUCRURI CONSTRUCTINE NECESARE CHIAR IMPEDIOS NECESARE.PE CIND PE CIND GRASA CATALIN PE FARAS.NU DE ALTA DAR NU MAI REZISTAM CU PILELE DOMNIEI SALE CARE NE TOOT SINT BAGATE PE GIT.
7
0
De ce de ce Obada.Grasa Catalin gata ii istorie.Sau isi misca greeeu rectul pina la intilnirea cu presa.Omul si asa nu a facut nimica nimicuta pin acum macar interviuri sa dea.Bine ca ii luat in vizor de Horia si il pune in curind pe faras.Nimeni nu ii va simti lipsa va asigur.Facatori de nimic is hahahat
6
0
O LEPRA ,m am prezentat la urgenta individul fiind de servici,ma indrumat cu obraznicie sa vin la clinica particulara unde mai ciupeste,nu r si cu atat mai putin OM.
9
0
Dati-l pe Badauta afara...
13
0
speram sa nu fi aceiasi lepra ca grasa catalin.cel care in curind va fi pe faras.saracu taietor de apendici.ii urez asa alupigus dragule da da
10
0
'..se v-a rezolva..', 'se v-a construi...'??? Ce fel de jurnalisti sunteti??? Ati chiulit la orele de gramatica!
9
0
Se termina pe spaga. Spitalul Constanta functioneaza pe spaga. Medici universitari care i-au spaga de la studenti sa treaca, au spaga in sange si la locul de munca functioneaza temporar si devin atenti doar pe spaga. Medici lucreaza si la privat si la stat si sunt si profesori universitari. Adica concret nu au timp sa faca nimic bun pentru nimeni, doar sa ia spaga. Medici buni au plecat afara. Au ramas capusele care au terminat pe spaga.
15
1
Sunteti singurul spital din tara in care majoritatea pacientilor intra in viata si ies morti pe la morga. Asa rezolvati dv orice problema? Ucigand pacienti?? Furi medicamentele bolnavilor! Sunteti un criminal in serie care e partas la toate crimele din acest spital. Facultatea ati terminat-o pe spaga cu note maxime. Te asteapta toti pacienti morti sa dai socoteala. Pe lumea cealalta o sa ajungi direct in iad ..ai locul tau pus deoparte.
10
4
Nu am reusit sa citesc articolul. Nu am mai avut rabdarea necesara, dupa ce am inceput sa vad numai greseli gramaticale: "se v-a rezolva", "se v-a mai construi".... Serios? Cine a scris articolul?
9
1
taiati mai repede salariile uriase si nejustificate ale medicilor si dati legea ori la stat ori la privat, ca asa e clar ca numai merge
27
1
Vazind ca a.ti lucrat in Germania de ce nu va comportati ca atare.In spitalele de acolo nu se ia spaga nici macar un pahar de apa in schimb la noi in spital iti ia pielea de pe tine.Despre sectia de neorologie nu am cuvinte de exprimare...am intrat cu 2 ani in urma si credeam ca suntem la un subsol de un bloc abandonat.Gindaci care umbau pe paturi,pereti peste tot iti era frica sa stai in camera.Niste usi rupte si pline de mucegai dar cel mai grav ce am vazut a fost intinlirea cu doctora si femeia de servici care spargeau seminte.Odata cu renovatul sectiilor infecte goniti si doct spagagii
11
1
Ce le mai rezolvati!!Oare nu va este rusine???Stau oamenii in urgenta zeci de ore si nu sunt bagati in seama!! Rusine!!!
13
2
Mai mai mai oare de ce Cine stie, cunoaste. De acord cu andra si cu fata cu tipatul
7
1
Nu ti se pare ca te lauzi pentru ca iti faci treba pentru care esti platit domnule doctor,asta daca in spitalul de ortopedie omul care ajunge acolo nu da nici un ban din buzunarul lui pentru ca asa se intelege din ce spuneti.
15
0
sunteti si singura institutie care ati refuzat spagile si salariile nesimtite pe care vi le a dat psd? Asa pt respect fata de popor. Un sudor castiga 2000 roni iar un medic 20 000 chipurile pt ca el invata si e supus la riscuri. Crezi ca sudorii nu invata? sau altii? hai sictir ipocritilor.
6
14
Spuneti mersi lui Porcusor C-tinescu care a desfiintat Sanatoriul Eforie Sud, ca acum toate spagile de la pacientii cu probleme ortopedice vin la voi...
6
11
Super medic! Cam diva un pic cand este nervos dar nimic de reprosat in rest.
1
10
Urgentele la Spitalul Judetean Constanta sunt o mizerie. Mori pe targa pana se uita cineva la tine.
18
4
Nicolae Obada, tot medic ortoped, va este tata? Daca da, sper din tot sufletul sa nu-i semanati. Individ mai scarbit, indiferent, acru de-a dreptul, nu am vazut! Sper ca s-a retras din activitate. Daca nu, s-o faca urgent. Nu mai corespunde vremurilor, este total defazat dpdv comportamental. Are atitudine de om nepasator, indolent efectiv. Cu toata ca i se plateste consultatia la Policlinica cu Plata, cu toate ca se asteapta destul la usa, in liniste si cu rabdare, cu toate ca i se vorbeste frumos si elevat din toate punctele de vedere! Eutanasie scrie pe el!
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920