REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
18.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Directorul unei companii de stat din Giurgiu, numit șef la Canalele Navigabile

Directorul unei companii de stat din Giurgiu, numit șef la Canalele Navigabile

Replica API 7 noiembrie 2019 | 00:00 2323

Demisie din Consiliul de Administrație

Demisie din Consiliul de Administrație

Dănuţ Gabriel Ofiţeru

Administrația Canalelor Navigabile are un nou șef, după ce unul din administratorii numiți în iulie 2019 și-a dat demisia. Noul venit are o experiență îndelungată în domeniul fluvial, fiind director la o companie de stat din Giurgiu de mai bine de un deceniu. Administratorul demisionar era unul din membrii controversați ai conducerii ACN.

Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța (CN ACN) a luat act în ședința de pe 30 octombrie 2019 de demisia din Consiliul de Administrație (CA) a lui Florin Cristian Șincan, înregistrată pe 17 octombrie și care va intra în vigoare pe 17 noiembrie.

În aceeași ședință, AGA l-a numit în funcția vacantă de administrator al ACN pe Dănuț Gabriel Ofițeru, cu un mandat până pe 11 iulie 2023. Acesta va avea o indemnizație lunară brută de 12.212 lei.

Administratorul demisionar, contestat de anonimi

Demisionarul Florin Cristian Șincan a fost numit administrator la ACN în ședința AGA de pe 11 iulie 2019. Șincan era un personaj controversat în domeniul maritime, cel puțin din perspectiva anonimă a unor foști colegi.

Iată ce scriau angajații ANR despre Florin Cristian Șincan, în 2015, într-o scrisoare trimisă ministrului Transporturilor de atunci, Ioan Rus: ”Căpitanul Şef al Căpităniei Midia de care aparţine Oficiul de Căpitănie Mamaia, dl. Şincan Florin a fost promovat printr-un examen trucat ca şef al Căpităniei Midia deşi nu are stagiu şi experienţă (…). Soţia Căpitanului Şef de la Căpitănia Midia, d-na Şincan Elena, a fost angajată printr-un examen trucat, pe o funcţie de conducere (şef serviciu administrativ care are în subordine aprovizionarea, sănătatea şi securitatea în muncă, parcul auto, achiziţii de servicii şi bunuri prin selecţie de ofertă şi/ sau negociere directă) deşi nu are studii de specialitate şi nici vechimea necesară ocupării acestei funcţii, fiind absolventă a Facultăţii de Ştiinţele Naturii”.

Cu ce avere vine Ofițeru de la Giurgiu

Revenind la noul administrator al ACN, Dănuț Gabriel Ofițeru este director general adjunct al Companiei Naționale Administrația Porturilor Dunării Fluviale SA Giurgiu (CN APDF) de circa 12 ani. Ofițeru vine în premieră la Constanța într-o funcție de conducere la o companie de stat și se poate lăuda cu o avere de invidiat.

Potrivit ultimei sale declarații de avere, din iunie 2019, Ofițeru este proprietarul a patru terenuri cu o suprafață totală de aproape 7.000 de metri pătrați, în Seaca (Teleorman) și Frățești (Giurgiu).

Noul administrator surpriză de la ACN mai are un apartament în București și două case, în Seaca și Frățești, precum și aproape 230.000 de lei în bănci și fonduri de pensii private. Ofițeru și-a împrumutat propria firmă, Danoti SRL, cu 56.401 lei și a raportat venituri nete încasate de la CN APDF de 91.018 lei. Tot la CN APDF Giurgiu lucrează și soția sa, Florica Otilia, care a declarant venituri de la companie de 40.953 lei. Dănuț Gabriel Ofițeru a mai încasat și de la RA AFDJ indemnizații de 33.775 lei.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frate !Tu de jos, ,,Monadandantul motorina,, poate vei sa spui Comandantul motorina, sau Capitanul motorina cum mai este cunoscut. Super spagar dar baiat de comitet.
0
3
Monadandantul motorina, fier vechi, inmatriculare barci si permise de barca iata reteta pentru succes ! Comandantul milionar, sau mister Hummer.
1
2
Am doua firme cu 50 angajati care merg foarte bine, dar cu toate acestea nu am reusit sa strang o avere atat de mare ca un angajat la stat cum este seful de la capitanie din portul Giurgiu. Cum o justifica ?
0
0
Cit sintem la putere muie pentru restu. Apropo permise pentru condus barca care vrei ?
0
1
Sintem alaturi de marele boss cum este PSD alaturi de Dragnea. Forta Capitania Giurgiu.
0
12
Tu de jos si Cosa lor ! Locotenent ziceti ? Cel mult baiat de curte. Se prostitueaza pentru o friptura si un pahar de coniac. Nu ii lasa masonul lesa atat de lunga.
42
0
Ionut este locotenentul cmd. de la ANR ? DON ? Bai asta este in organizatiile mafiote !!!!!!!!!
11
2
Astia care da permise au cheltuit din salariul lor de cand a inceput cu covidul. Spaga nema. Este foame mare la ei.
1
0
Haideti la Giurgiu toata lumea ca de luna viitoare se redeschide boutique de vanzare permise de barca.
2
2
tot din giurgiu port? cel cu hummer?baiat fain.boss.
0
3
De Don Florino de la ANR si locotenentul sau Bondreanu ? Stato bene ?
2
0
Plecand de la Edi Cucu, George Pana, Mihai Gabi ajungi la Bosimanul Sef, cel de pe Sloboziei. Stia Paraschiv ce stia...........
102
1
Saracii bugetari bogati. Salarii mici, dar averi imense- cum? Din subalterne sarace,devenite amante bogate-cum? Copii prosti angajati de parinti la stat-cum?
9
1
Vezi ca pe aici este prezenta si mafia din port si nu este de acord cu tine. In special aia de la stat cu masini de zeci de mii de euro si case, multe case.
34
2
Jos Mafia din portul Giurgiu ! Verificati averile sefilor din port de la autoritati.
115
5
Bine ai zis. Astia care i ai amintit nu se mai satura. Spaga or fi dat inapoi sau ramane pentru altadata?
15
0
Edi-Catalina anr, George-Florin anr ne-a bagat corona mortu in casa ? Nu mai dati ezamene ? Nesatuilor.
78
1
Dealer de permise de barca. Vanzator de permise in gasca cu cel de la anr.
12
1
marca Giurgiu port.
4
1
Prost mai esti ! Nu fisu lucreaza la ANR.
9
0
Dupa fata pare un intelectual.
0
3
Acest personaj este UN MILOG ! Foarte bune zis mai jos: un TARAN PROST fara maniere. Cei care il cunosc stiu foarte bine.
3
1
Asta este mafiot ca toti din port. Nesatul si tran prost.
7
3
ANR Galati.
61
2
Giurgiu number one. Jalnici oameni. Tot anr ul se fereste de ei.
162
3
Avem si noi "valorile" noastre : Sincan,Mezei,Grigore si alti hoti dar Giurgiu ne depaseste cu mult. Cea mai mare vigilenta este atunci cand lucram cu Gurgiu.
112
3
In fratia hotiei intra si Edi Cucu si George Pana si dna Catalina. Afacerea banoasa a permiselor de barca unde nu iei examenul daca nu dai spaga.
113
2
......de hotii cu baronul de la ANR capitanie de Giurgiu.
89
3
Acest individ nu are un baiat care lucreaza la ANR ?
75
42
Va deveni Constanta un satelit al Giurgiului ?
119
96
Bai nenorocitilor, permise de barca vand toti ei care organizeaza examene, nu doar Sincan si Mezei. Vand adeverinte de cursuri pe care le primesc si acasa. L.Grigore stie ! I. Pana stie !
206
2
Slab profesional, oportunist si o buna sluga. Sa se sparga gasca din portul Giurgiu ? Se muta la Constanta ?
244
446
Ba sluga si taratura nenorocita ai uitat cand carai bidoane cu motorina la Midia si cand ii turnai lu Titi cafeaua in ceasca ....acum ai ajuns sa l pupi in pula pe Umflatu si vad ca esti foarte incantat de asta!!
167
1
Fu-tu-va-n gura cu Mezei si cu Sincan al vostru!
4
0
directore ia ti si prietenul de la capitania giurgiu, acolo aveti ce pradui. aici ati cam terminat. nu va mai saturati,
186
169
mare mare mare.....noi il stim de cand eram mic si de cand le sugea pula la sefi si isi turna colegii , obiceiuri pe care la are si acum cand e mare ,bagami as pula n fata lui de milog
24
3
Niste nefericiti acei postaci ,oameni care nu au pus o caramida la viata lor .Grea boala, sa comanzi articole,sa le urmaresti ,dupa care sa scrii la comentarii ...Florin Sincan MARE OM , MARE CARACTER SI UN MARE PROFESIONIST .O sa va lase dumnezeu surzi ...
5
16
Sa mi bag pula n ma-sa lui Mezei si sa l fut in gura de bosorog praduitor si boschetar!
6
6
FLORIN SINCAN DE LA CAPITANIA MIDIA VINDE IMPREUNA CU ALEXANDRU MEZEI PERMISE DE AMBARCATIUNI DE AGREMENT IAR SOTIA CORINA VINDE BREVETE DE OFITER DE MARINA LA TARABA DE LA ETAJUL 1 DIN CLADIREA ANR
196
7
Capitanul sef Florim Sincan de la Capitania Midia vinde permise de conducere pentru ambarcatiuni de agrement !
165
2
Asa e omul asta nu are coloana vertebrala I a pupat in cur pe toti sefii lui incepand cu Titi Catana Umflatu ..acum urmeaza noul DG
19
7
Te ai tinut scai dupa Catana sa te puna sef la capitania iar pentru asta l ai pupat in fund ...esti o rusine!
94
87
prin decizie de primar, directorul CT BUS Bogdan Nita se va numi in loc de CT PUPINCURIST in CT YES MAN. Nu stiu de ce nu-i placea engleza vioricii ca parca suna mai frumos asa.
0
0
Nu am camere video la examinari.fac ce vreau si cu cine vreau.cotizez la partid si nu ma atinge nimeni.Sincan lasa ca te scapa tata!
3
94
Asteptam cu nerabdare schimbarea bucatarului Georgescu si a nemernicilor care au venit odata cu el,dar si pe care el i-a angajat.parca sunt o familie de hoti frate.numai ei sa aiba salarii babane, numai ei sa fure.GATA,pina aici v-a fost,mizeriilor.
5
2
Toti muncim si nu avem averea individului facuta pe munca cinstita ca si celalalt din meditatii si-a cumparat 6 case.
4
58
patron in privat si director la stat,aduce a capuseala pe fata dar cum avem guvern de dreapta se vor promova intreprinzatorii astia care suge la doua masa
4
2
Vezi ca dinamometrul ala al tau e matrasit ...stim ca vrei sa ne scoti de pe piata dar nu iti merge
4
0
Nu iesi bre la pensie , ca daca mai stai pe aici ne vinzi pe toti ca la talcioc?
7
1
Ce rau imi pare ca ne a cazut sandramaua si nu mai putem sa furam amandoi . Eu am angajat o pe Corina la examenele de brevet,tu pe Elena la Admin. eu cu agrementu si cu Midia ....tu sefule cu celelalte. Pana la moarte in slujba domniei Tale
6
4
ACNul a castigat un administrator si in primul rand un om extraordinar pe care noi l-am pierdut.
271
168
Jos clanul SINCAN,un neica nimeni care mia mincat sufletul,si nevasta sa si frasu
40
4
cum as putea si eu s a fac averea lui, muncesc de o viata si.....
15
19
Il inlocuieste pe bucatarasul haios?
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212