REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
15.6° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Disney confirmă lansarea în cinematografele franceze a noului film din seria 'Black Panther'

Disney confirmă lansarea în cinematografele franceze a noului film din seria 'Black Panther'

A.F. 19 octombrie 2022 | 00:00 260

Grupul american Disney a confirmat luni lansarea pe 9 noiembrie în cinematografele franceze a următorului film produs de Marvel, "Black Panther: Wakanda Forever", după ce ameninţase iniţial că îl va distribui doar pe platforma sa de streaming pentru a pune astfel presiune pe factorii de decizie din Franţa şi pentru a impulsiona o reformă a cronologiei privind lansările de producţii cinematografice în diverse formate mass-media, informează AFP.

Această reglementare, care fixează ordinea în care filmele lansate în cinematografe pot să fie difuzate apoi pe internet şi la televiziune, "trebuie să fie revizuită complet", au insistat reprezentanţii grupului Disney într-un comunicat, citează Agerpres.

"Factorii publici de decizie au recunoscut în mod clar necesitatea de a moderniza cronologia lansărilor în formate mass-media, iar un calendar exact a fost de acum stabilit pentru a fi discutat", a subliniat grupul american.

Noul film, o continuare a peliculei "Black Panther" şi una dintre superproducţiile cele mai aşteptate în acest final de an în cinematografe, care întâmpină dificultăţi în a ajunge din nou la acelaşi număr de spectactori ca înaintea pandemiei de COVID-19, va fi lansat, aşa cum era prevăzut iniţial, pe 9 noiembrie, au transmis reprezentanţii Disney. Ca urmare, noua peliculă va fi disponibilă pe platforma de streaming Disney+ abia în primăvara anului 2024, conform regulamentelor actuale.

Disney promite să contribuie "într-o manieră constructivă la dezbaterile ocazionate de următoarele reuniuni cu toţi actorii din lanţul de distribuţie (...) pentru a defini încă din februarie 2023 un nou cadru echitabil, flexibil şi stimulativ pentru lansarea filmelor în sălile de cinema".

"În acest interval, vom continua să decidem de la caz la caz strategia de lansare a filmelor noastre", au subliniat reprezentanţii grupului american.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272