REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.8° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

DISTRACȚIE FINALIZATĂ la DIICOT! Un tânăr care lucrează în Germania, prins cu 'PILULE' pe plajă!

DISTRACȚIE FINALIZATĂ la DIICOT! Un tânăr care lucrează în Germania, prins cu 'PILULE' pe plajă!

Replica API 27 august 2019 | 00:00 367

Un tânăr care lucrează în Germania, și care a fost prins cu droguri pe plajă, a ales să încheie acord de recunoaștere cu procurorii DIICOT, alegându-se astfel cu o pedeapsă de 4 luni cu suspendare. Menționăm că acesta lucrează în Germania, ca valet.

Menționăm că Tribunalul Constanța, la data de 30.07.2019, a fost sesizat cu acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat la data de 22.07.2019 între un procuror din cadrul DIICOT Constanța și inculpatul P.V., cetățean român, necăsătorit, studii superioare, care lucrează ca valet în Germania, fără antecedente penale, cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc și de mare risc pentru consum propriu. Mai exact, la data de 27.07.2018, în timp ce se afla pe plaja din dreptul localului Stuff din Vama Veche, a fost depistat deținând, fără drept, pentru consum propriu, două comprimate care conțin ca substanță activă MDMA și 0,4 grame canabis, Astfel, s-a încheiat prezentul acord de recunoaștere a vinovăției, având ca obiect recunoașterea comiterii faptei și acceptarea încadrării juridice pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală. În fapt, s-a reținut că la data de 27.07.2018, în jurul orei 1.20, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Tomis Constanța, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe plaja din dreptul localului ”Stuf” din Vama Veche, au depistat mai mulți tineri, care stăteau pe plajă, iar primul confecționa o țigaretă artizanală, în interiorul acesteia fiind o substanță vegetală mărunțită de culoare verde-oliv. Cu ocazia controlului corporal, asupra lui inculpatului de față a fost găsit un pachet de țigarete marca Dunhill, ce avea în interior un plic transparent autosigilant conținând un comprimat de culoare albastră de formă rotundă, ce avea inscripționat pe una din fețe cifrele ”126”, un comprimat de formă dreptunghiulară de culoare gri, ce avea inscripționat pe una din fețe ”Plata”, iar pe cealaltă ”Plomo”, potrivit rolii.ro, un comprimat de culoare albastră de formă dreptunghiulară fără logo, precum și un plic autosigilant transparent, ce avea în interior o substanță vegetală sub formă de muguri de culoare verde-oliv. Fiind aud iat în calitate de inculpat la data de 22.07.2019, inculpatul a declarat că a procurat substanțele în seara de 26.07.2018 din Vama Veche de la o persoană necunoscută, în scopul consumului propriu. Apoi a recunoscut fapta. Menționăm că instanța a admis acordul de recunoaștere.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
spray ul kleaner pe publi24
0
0
Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu
2
0
auzi bai cap de pula bolsevica cam ce trafic faci tu cu 0.4 grame de canabis si 3 comprimate din care trebuie saiei cel putin doua ca simti ceva? si care-i treab daca fumeaza pe plaja ? poate vrea omu' sa simta mai bine aerosolii si briza pulii ce te fute pe tine grija? de unde stie copilul ca la-i drog nu tigara si alea-s pastile nu bomboane? te-n mkortii matii de tranta comunsitoid securizda!
2
2
Da bre, ce sa zic? Hai sa-i lasam pe toti drogangii sa se simta bine ca sunt in vacanta si fiecare face ce vrea cu banii lui. Toti traficantii prinsi, spun initial ca drogurile sunt pentru consum propriu. Nu o sa zica nimeni, direct, ca este dealer si ca vinde droguri fraierilor, asa, pentru bani. Vrei sa fumezi o tigara? Fumeaz-o in pula mea in casa, departe de copii si NU direct pe plaje, in vazul tuturor, ca esti tu jmecher.
6
3
II da pe ce vrea el flacau, pentru ca e viata lui si sunt banii lui. Invatati sa nu ii mai judecati pe altii si sa va mai uitati la viata voastra. V-a deranjat cu ceva omul?A deranjat pe cineva cu ceva? A vrut doar sa se simta bine in vacanta. Statul roman, a ramas un fel de stat politienesc, de pe vremea comunistilor, care daca ar putea, ti-ar dicta si cu cine sa te culci si cand...iar oamenii, au facut sport national din datul cu parerea si judecat..mai puneti mana pe cate o carte si mai cititi si voi..ca stirile nu se pun la socoteala!
10
5
Degeaba a lucrat in Germania si a strans niste bani, daca i-a cheltuit pe droguri.
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108