REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Doi angajaţi ai Penitenciarului Poarta Albă, implicaţi într-un GRAV accident rutier

Doi angajaţi ai Penitenciarului Poarta Albă, implicaţi într-un GRAV accident rutier

Replica API 21 ianuarie 2020 | 00:00 352

Este nevoie de transfuzii de sânge

Este nevoie de transfuzii de sânge

În urma unui accident rutier produs sâmbătă, 18 ianuarie a.c. două persoane grav rănite au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” din Constanța și au mare nevoie de transfuzie de sânge. Astfel, doritorii sunt așteptați cât mai curând la Centrul de Transfuzii Sanguine din Constanța.

Între localitățile Poarta Albă și Murfatlar a avut loc un grav accident de circulație, care s-a soldat cu două victime și anume Diaconu Victor, lucrător la Penitenciarul Poarta Albă și soția sa, Diaconu Cristina care sunt în prezent în stare gravă la Spitalul Județean Constanța și au nevoie de sânge pentru perfuzie. Astfel, fratele bărbatului a lansat un apel disperat către constănțeni și nu numai. Doritorii se pot prezenta la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine de pe Strada Nicolae Iorga 85 din Constanța.

Vă amintim faptul că sâmbătă, 18 ianuarie, la ieșire din Murfatlar, spre Poarta Albă, a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor informații, două autovehicule au fost implicate și patru persoane rănite, după spusele persoanei care a și făcut apelul la 112. La accident au intervenit o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 2 ambulante SMURD și 2 ambulante SAJ. Ajunși la fața locului, militarii din cadrul ISU Dobrogea au transmis faptul că toate persoanele sunt conștiente, iar o victimă este încarcerată. Conform cercetărilor de la fața locului, un bărbat, de 40 de ani, a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Poarta Albă către Murfatlar, iar la un moment dat nu s-ar fi asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, moment în care a fost lovit de un alt autovehicul, care se angajase regulamentar în depășirea sa.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comentati numai baliverne fara sa stiti,idioti fara creier,vai de steaua voastra,oamenii aia zac in suferinta si voi primii la denigrat.Dumnezeu are grija de voi lichelelor.
1
0
Blestemele detinutilor...
0
2
Fratele barbatului lucreaza la penitenciar !
0
0
pedeapsa lu' dumnezeu, gogule... sau a detinutilor!?
1
6
nu sunt angajati ai penitenciarului.
7
0
se grabeau la pensie ?
2
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108