REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Doi bărbați, reținuți pentru trafic de droguri de mare risc. Video

Doi bărbați, reținuți pentru trafic de droguri de mare risc. Video

A.F. 19 ianuarie 2023 | 00:00 3225

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus, la data de 18 ianuarie a.c., reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Doi barbati, retinuti pentru trafic de droguri de mare risc. Video

În cauză s-a reținut că, la data de 17 ianuarie a.c., cei doi inculpați au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să comercializeze cantitatea de aproximativ de un kilogram și 300 grame de canabis.

Activitatea a fost urmată de punerea în aplicare a trei mandate de percheziție domiciliară, în urma cărora au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării cantitățile de 105,13  grame canabis, 5 grame de hașiș, 1,4 grame MDMA,  o pușcă cu aer comprimat cu 450 de alice și suma de 4.800 euro.

Doi barbati, retinuti pentru trafic de droguri de mare risc. Video

În cursul zilei de astăzi, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Doi barbati, retinuti pentru trafic de droguri de mare risc. Video

Activitățile au fost realizate cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă.

Doi barbati, retinuti pentru trafic de droguri de mare risc. Video

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Se face precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe silviu stefancu il ocoliti ca face sprituri cu seful de la mascati nu?? aia trag la garaj acolo si pleaca morti de beti cu masinile si nu ii mai vede nimeni.el umbla spart cu septarul zlnic si inchide toata garda ochi nu??pana cand politia?
1
1
La Mangalia cand ajungeti? r******u e rege in oras!
2
1
Papacostea Alexandru sta pe ganduri la munca ca ia bani putini si multa munca vrea se intoarca pe piata narcoticelor
1
2
La nivelu asta la care a ajuns traficul de droguri in Constanta un lucru este sigur,politisti ori sunt foarte p****i si orbi ori primesc spaga de la deleri,dar problema mai mare este la sefi politistilor pentru ca nu iau masuri cu subalterni lor asa cum ar fi normal,adica p****i dati afara iar corupti in puscarie cu ei,atata timp cat nu se instituie domnia legi in politie consumul de droguri va urma acelasi trend,adica va creste de un an la altul iar politia asa cum ne-a obisnuit va veni la fiecare sfarsit de an cu un raport in care ne vor spune cat de mult au muncit ei si ce realizari marete au avut in anul trecut.
4
2
Pe frații mei din Cernavodă care se ocupa de hoții,proxenetism nu ii luați? de ce numai eu sa fac pirnaie și ei nu.
5
2
În agigea la garajul unde este RAR-ul acum ,Tocia ,Stefancu, Cristi Antohi și gașca lor consuma și vand droguri fără sa-i deranjeze nimeni de la vreo institutie..și droguri și țigări de contrabanda..zilnic non stop.
7
1
Sa se pună sef de la paza de coasta la Crimă ca să înceapă să și facă treaba burtoșii aia plini de mici și bere
3
2
Verificați de ce nu a mai ieșit la pensie dl șef principal de la Bcco. S a întors ca e mai bine cu mălai decât fără mălai
6
2
BCCO este mana în mana cu toți drogații. Nu prind pe nimeni pentru ca iau dreptul. Mai cadr câte unul p***t care nu a dat în piață decât ușoare și ne prezintă marele traficant. Noi știm ca e salariul mic ...
8
2
Am făcut 10 cereri la politie la Crima Organizata sa vina sa facă legitimari la școală la fiul meu ca vand în fiecare seara droguri copiilor și nu se intampla nimic. Va luați banii degeaba specialilor
13
3
in km 4-5 este raiul dealerilor de matraguna d-asta. plina zona de consumatori-zombie.
10
0
Bcco bună dimineața!!!
4
1
Mulțumesc... passaturi negre.
5
1
Foarte bine trebuie făcut curatenie e plin de drogați și cei de la Criminalitae Organizata dorm pe ei. Bravo marinarii
8
1
Poliția și jandermeria plus Bcco, știu totul cine când și unde se vând aceste droguri, dar nu se vrea, pentru că au mulți turnători chiar din rândul acestor traficanți, legi ca în Malaezia închisoare pe viață, pentru distrugerea multor destine
11
0
Dar ce e asa secret, Mamaia e plin de drogalai. De la droguri pornesc toate celelalte crime, violuri, furturi etc Se vand droguri pe Atelierelor la greu chiar sub nasul SRI
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212