REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Doi candidați și nici unul nu a obținut funcția de consilier juridic scos la concurs de Primăria Constanța

Doi candidați și nici unul nu a obținut funcția de consilier juridic scos la concurs de Primăria Constanța

Replica API 1 aprilie 2019 | 23:13 821

Doi candidați s-au înscris pentru funcția de consilier juridic clasa I, cu grad de asistent, o funcție vacantată temporar de Primăria Muncipiului Constanța pentru Serviciul Juridic al Direcției Administrației Publice Locale.

Proba scrisă pentru ocuparea temporară a postului a avut loc miercuri, 20 martie 2019, la ora 10.00. Diana Băluță nu s-a mai prezentat la concursul, care s-a desfășurat la sediul din bulevardul Tomis, numărul 51. Pe de altă parte, Luminița Mișu, cel de-al doilea candidat, a obținut 2,66 puncte și nu s-a calificat pentru etapa următoare, cea a interviului. “Pentru a promova proba scrisă, candidații trebuie să obțină minim 50 de puncte”, a precizat Ionela Bărboi, purtătorul de cuvânt al Primăriei Muncipiului Constanța.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe bld Callatis, intre blocurile MG 29 si MG 31, in spate, sa mearga ANAF-ul dimineata sa-i ia ca din oala pe smecherii care si-au facut acolo doua ateliere de unde in fiecare dimineata pleaca la munca cate 7 sau 10 muncitori. La negru. Atelierele se vad de la o posta, au unitate de aer conditionat, antena parabolica..Numai Domn primar si gasca lui care-i pazeste pe toti interlopii, nu-i vede! Nici politia locala care-a terorizat oamenii cu instiintari in toiul iernii sa-si darame garajele in 72 de ore, nici ea nu vede nimic. Primarul, darama garajele de-a proasta la fraieri de-a facut orasul
2
0
Asta este , ce sa-i faci , l-a pierdut orasul pe machidonul racu , o somitate in materie de drept al furtului din banii prostilor
0
0
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
3
0
cine credeti ca isi mai doreste o astfel de functie acolo?e prea sensibila si cu risc mare
6
0
unde-i racu?Ii punea el si fara examen dar cu spaga..
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212