REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Doi constănţeni, la bordul navei Costa Concordia, care a naufragiat

Doi constănţeni, la bordul navei Costa Concordia, care a naufragiat

Replica API 16 ianuarie 2012 | 00:00 331

Angajaţi în croaziera groazei

Angajaţi în croaziera groazei

Printre românii aflaţi la bordul navei Costa Concordia, care efectua o croazieră în Mediterana, şi care a eşuat vineri seară pe un banc de nisip, în apropiere de insula Giglio, în sudul Toscanei, cu 4.231 de pasageri şi membri ai echipajului, la bord se aflau şi două persoane din municipiul Constanţa. Una din cele două persoane era angajată pe post de antrenor de fitness. Este vorba despre Alexandru Bănescu, de 25 de ani, fost înotător de performanţă la Farul, iar tatăl său, Victor Bănescu este preşedintele Clubului de Ciclism din Constanţa.

O altă constănţeancă a părăsit Costa Concordia cu o lună înainte de tragedie, urmând să se îmbarce pe o altă navă de croazieră. "Am vrut să îmi prelungesc contractul, dar o colegă mi-a spus să nu ratez sărbătorile alături de familie, şi să îmi reiau munca pe următoarea navă de croazieră pentru care se fac angajări. Am vorbit cu colegii de pe Costa Concordia, care sunt bine, mi-au povestit prin ce au trecut", a povestit o tânără din Constanţa, în exclusivitate pentru Replica. Aceasta a spus că, întrucât se îmbarcă în calitate de personal angajat al navei, nu îşi poate dezvălui numele, din cauza clauzelor contractuale.

Toţi angajaţii de pe navele de croazieră sunt asiguraţi, iar cei de pe Costa Concordia ar urma să primească câte 15 mii de euro fiecare, una din condiţii fiind să nu ofere foarte multe detalii presei.

Vom reveni cu detalii. Mai multe puteţi citi, marţi, şi în Atitudinea: www.atitudineaonline.ro

A.A., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108