REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Doi minori au jefuit o bătrânică în plină stradă în Constanța

Doi minori au jefuit o bătrânică în plină stradă în Constanța

Replica API 15 ianuarie 2020 | 01:02 604

Doi minori din localitatea Castelu, județul Constanța s-au gândit că cea mai bună modalitate de a face rost de bani este să îi fure. Așa că au venit în municipiul Constanța și au început să caute potențiale victime.

Marți, 14 ianuarie, în timp ce se aflau pe strada Topolog au pus ochii pe o bătrânică și, inițial, au mers să îi ceară niște bani. Apoi, în timp ce victima căuta în poșetă niște bănuți, cei doi au smuls geanta femeii și s-au făcut nevăzuți.

Bătrâna a alertat imediat un echipaj al Poliției Locale care era în apropiere. Cei doi agenți au plecat în căutarea lor și i-au descoperit în spatele blocurilor. La vederea oamenilor legii, copiii au aruncat geanta într-o canalizare și au fugit fără ca măcar să aibă timp să verifice conținutul poșetei. Cei doi polițiști locali nu s-au lăsat mai prejos, au pornit în urmărirea lor și au reușit în scurt timp să îi prindă.

După întocmirea documentației, cei doi minori au fost predați Secției 4 de Poliție Constanța în vederea continuării cercetărilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia sunt viitorii hoti de maine. Erau in practica.
0
0
Acesti Doi Pusti Minori tigani Gandaci de colorado Merita la racoare in Inchisoare Pentru Fapta Lor ca ia furat Poseta Unei Batrane plina cu Bani asa ca Pe Batrana o laud ca anuntat la Timp Politia ca sa-i prinda pe ciutanii aia Minori De Tigani Imputiti si sa-i duca la Racoare in inchisoare!
4
0
IncA nu au fost dusi la camera de gazare ?
7
0
Minorii par cam colorati.
7
0
Acum isi fac ucenicia.
7
0
Prin 1995, in fata elevilor Liceului Ovidius, fratii George si Marian Catinas, doi batausi din cartier, fara legatura cu liceul, dar care ii terorizau pe elevi, au batut pana la lesin un baiat de clasa a 12-a. L-au umplut de sange. Nimeni nu a intervenit. Cu toate ca erau multi elevi care se laudau cu relatii la machidonii din Piata Chiliei. Nu a fost chemata Ambulanta sau Politia. O profesoara de matematica, Danila Mirela, l-a ajutat si l-a dus acasa. Cu asa ceva se confruntau elevii pe atunci. George Catinas, zis Sarpe, am vazut ca ai copii. Ce ai face daca ar pati asa ceva, nemernicule?
12
0
Ce sa faci frate cand e foame la stomac
1
10
Bravo, politiei locale!! Primarul de la Tg. Mures are perfecta dreptate!!!!!! Sunt cata frunza si iarba... Stiti vorba... multi, dar prosti. Educatie? Zero!!!!
12
0
Poate respecta dreputile lu ma-ta
8
1
Pentru Scursura societatii 19:52. Daca le rupe mainile, asa cum spui tu, cum sa-i mai trimita la munca, sa munceasca fara maini ?
6
2
nu sunt decat copia fidela a parlamentului rrromaniei tziganizat si oltenizat !!!
17
0
Robert,,,esti un retard frustrat. Iti propun sa te muti in Somalia ca acolo nu exista legi. Bravo politiei locale.
8
3
Sa le rupa celor 2 minori infractori mana sau mainile cu care au furat si dupa aia sa-i trimita la munca fortata in folosul comunitatii. Iar daca nu isi fac norma zilnica de munca sa ii tina noaptea la beci. Doar asa se vor linisti si nu vor devenii viitorii infractori adulti ai Constantei.
13
2
Sunt romani de etnie romanes
16
0
Wow...aparatorul minorilor...te doare capul, prietene. Esti un mare frustrat !!!.. Cand o sa i se intample mamicutei tale atunci sa astepti respectarea drepturilor. Politia Locala nu se desfiinteaza cand vor toti frustratii. Momentan invatati sa respectati legile si nu uitati ca pe langa drepturi aveti si obligatii. Bravooo Politia locala ! In ultima perioada doar politia locala este pe strada....Nu mai vad sectoristii de alta data !
16
5
moarte ciorilor auschwitz de romania ne trebuie
41
2
Sugi pula !!!!
22
4
Sa se desfiinteze politia locala. Nu au respectat drepturile minorilor.
5
43

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108