REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Doi poliţişti din Italia s-au răsturnat cu maşina în timp ce urmăreau un român, pe străzile Romei

Doi poliţişti din Italia s-au răsturnat cu maşina în timp ce urmăreau un român, pe străzile Romei

Victor ROTARU 30 iulie 2023 | 15:11 1923

Doi polițiști italieni au ajuns în stare gravă la spital, după ce au urmărit pe străzile Romei o mașină înmatriculată în România.

Doi politisti din Italia s-au rasturnat cu masina in timp ce urmareau un roman, pe strazile Romei

Șoferul a fost oprit în trafic de carabinieri, însă acesta nu a stat la control, iar de aici a pornit o cursă nebună. Mașina poliției s-a răsturnat.

Au fost scene desprinse parcă dintr-un film de acțiune pe străzile Romei, iar protagonistă a fost o mașină cu numere de înmatriculare românești.

În jurul orei 22:30, o patrulă de poliție a observat în apropierea Gării Centrale de la Roma, o mașină înmatriculată în România care mergea pe acolo în mod suspect. Așa că polițiștii au hotărât să oprească, însă șoferul mașinii nu a oprit, ba chiar a demarat în trombă şi s-a făcut nevăzut.

A urmat o cursă care a durat chiar câteva zeci de kilometri, o cursă cu multă viteză, până când cele două mașini au ajuns pe autostrada A24.

Acolo, mașina cu numere de România a accelerat, iar polițiștii italieni au încercat să țină pasul cu aceasta. La un moment dat, șoferul mașinii a virat brusc, iar carabinierii au încercat și ei să facă același lucru.

Polițistul care era la volan a pierdut controlul mașinii, astfel încât mașina de poliție italiană s-a răsturnat, iar cei doi carabinieri care se aflau în ea au ajuns la spital și se află în stare critică.

Mașina cu numere de România este încă și la această oră căutată de poliția din Italia, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Vama Veche în stația de microbuz CT 47 CHI și CT 99 SKO ia toti calatorii din statia de microbuz și politia se face ca vede desi sunt 3 camere acolo dar pe unchiu l-a amendat si i-a luat numerele asta e politia romana
1
0
Al duara an palarie o baga pa bulgaria si nu al mai gaseste aia
0
1
Publicitate; romanii si albanezii !, nu e mare diferenta, intre ei in Italia.
1
0
Italienii s-au crezut in filmul Misiune Imposibila 7
2
2
Vin r*mânii...
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468