REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.2° Constanța Mie., 4 Oct. 2023
Anul XX Nr. 6506
23.2° Constanța Miercuri, 4 Octombrie 2023 Anul XX Nr. 6506

Doliu la Universitatea Ovidius!

Doliu la Universitatea Ovidius!

Replica API 7 iunie 2018 | 18:33 533

Tristeţe

Tristeţe

Andra Mădularu

Reprezentanţii Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, de la Universitatea „Ovidius” Constanţa, deplâng trecerea în nefiinţă a unei tinere studente, din anul IV: „Cu multă tristeţe şi durere în suflet vă anunţăm dispariţia fulgerătoare a studentei noastre, Andra Mădularu, Drept, anul IV, membru activ ELSA. Drum bun printre îngeri, suflet tânăr!”.

Şi colegii din cadrul ELSA Constanţa, ONG dedicat studenţlor de la Drept şi tinerilor jurişti au transmis un mesaj de condoleanţe: „O inimă mare a încetat să bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer! Deplângem, cu nemărginită durere, stingerea neaşteptătă din viaţă a celei care ne-a fost colegă şi prietenă, Andra. Familia, colegii şi prietenii trăiesc în aceste zile această pierdere cu o adâncă durere în suflet. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu s-o odihnească în pace!”.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o fi murit execrabilul de Sorin.da de unde o sa vedem oare drac mort.
1
0
era un copil deosebit, de aceea a aparut in ziar, nu a cotizat nimeni. dar cand esti prost sa comentezi aiurea, asa ramai.
2
1
Dar de ce e asa importanta d-soara asta ?. De ce sa alerg si sa platesc la toate ziarele sa dau stirea ca a murit tanti ?..e persoana publica sau ce ?..a murit..asta e..sa ii fie tarana usoara..si atat !... Neinteresant !
2
13
Pentru dobitocu"Ete un mare rahat!"Sa te vad pe tine ca iti moare copilu si o sa alergi pe la ziare cu bani ca sa dai stirea ,ratatule!nu cred ca o sa iti doresti asa ceva!
5
2
Sunteti bolnavi..irecuperabili
4
1
se spune orgii sexuale nu urgii --- analfabetule ca daor nu sunt urgii ale naturii adica viscole , furtuni etc intelegi ???
8
1
Sper ca nu o are pe constiinta , vreun profesor. Dumnezeu s-o odihneasca in pace si multa putere parintilor sa treaca peste aceasta mare durere!
7
3
La elsa se.practica urgii sexuale
1
7
La 24 de ani , infarct ? DUMNEZEU sa o ierte !
11
2
Zeci de studenti mor, si tocmai pe asta ati ales-o?! Ta-su si ma-sa au cotizat mult la Universitate.
2
25

REPLICA

LOTO

6/49
41162937266
5/49
156923936
joker
9153820265