REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dorel a dat lovitura pe drumul care leagă Mamaia de Năvodari! Nu e nici un refugiu pentru staţiile de autobuz!

Dorel a dat lovitura pe drumul care leagă Mamaia de Năvodari! Nu e nici un refugiu pentru staţiile de autobuz!

Replica API 17 mai 2016 | 23:28 380

Incredibil! La Năvodari, pe drumul care leagă localitatea de staţiunea Mamaia, nu există spaţii destinate staţiilor de autobuz, cu toate că bordurile au fost deja montate peste tot. Întâi faptul că sensurile giratorii sunt prost semnalizate şi produc numeroase accidente, apoi faptul că la inundaţie se intervine cu... autospeciale de vidanjare, acum asta.

E clar că administraţia locală din Năvodari a pierdut de mult frâiele din mână, motiv pentru care cetăţenii au început să reclame tot mai des proasta gestionare a tuturor acestor probleme. Cea mai recentă, semnalizată de unul dintre locuitori este aceasta a staţiilor de autobuze, care sunt practic inexistente. Deşi bordurile au fost montate, nu s-a asigurat un spaţiu în care mijloacele de transport în comun să oprească pentru ca pasagerii să urce sau să coboare, fără a încurca circulaţia rutieră. Acum întrebarea rămâne cum se va remedia această situaţie şi cât de inventivi vor fi cei de la Primărie de data aceasta.

„Îmi spunea cineva că aşteptările mele sunt prea mari, ăsta fiind motivul pentru care nu sunt mulţumit de cum este administrat oraşul. Eh, mari sau mici, uite că mai am o aşteptare. Aştept cu nerăbdare ca domnul viceprimar să realizeze că pe drumul Năvodari-Mamaia nu există refugii pentru staţiile de autobuz, în condiţiile în care bordurile au fost montate pe ambele sensuri. Vom avea oare staţii de autobuz suspendate?”, a comentat Daniel Turcu, candidatul PMP la Primăria Năvodari.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108