REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
10.4° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

DORIN OPREANU: Sunt convins că peste 4 ani Constanța va avea o altă față

DORIN OPREANU: Sunt convins că peste 4 ani Constanța va avea o altă față

Replica API 9 decembrie 2020 | 21:28 2553

Dorin Opreanu, candidatul din partea Partidului Național Liberal, a transmis un mesaj către cetățenii orașului Constanța, chiar dacă aceasta nu a reușit să prindă un loc pentru Camera Deputaților.

Acesta le mulțumește tuturor constănțenilor care au iești și și-au exprimat dreptul de vot. ,,Alegerile din acest an ne-au oferit ocazia să ne exprimăm opțiunea pentru viitor. Mulțumesc constănțenilor că au ales să ieșim din umbra în care am fost ținuți două decenii. Constănțenii au înțeles cu ocazia celor două scrutinuri de alegeri – locale și parlamentare - că soluția liberală este cea care va aduce dezvoltarea Constanței. Am avut ocazia, în calitate de candidat, să fiu mai mult ca oricând în mijlocul oamenilor, să discutăm despre problemele reale și să analizăm soluțiile la acestea. Împreună cu membri Echipei PNL Constanța am propus județului nostru o altă perspectivă de dezvoltare. Sunt convins că peste 4 ani Constanța va avea o altă față, vom simți ce înseamnă să fii privilegiat de natură și condus și reprezentat de oameni competenți.”, a declarat acesta.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nici vorba sa il recomande vocea pitigaiata de castrat sau vreun real talent
3
0
O parte considerabila a populatiei din Constanta nu are apa calda si caldura in plina iarna. Dupa mintea ta schioapa, cum vezi tu fata Constantei condusa de un primar PNL ist impotent, plin de COVID19 si slugarnic GSsP - Grup Servicii secrete Petroliere ? Probabil si mai murdara caci nu va mai curge nici apa rece pe nicaieri. Hai pupati-va intre voi si multe femei musulmane adunate cu diverse okazii.ro. Acu in prag de an nou, va urez sa va manance COVID-ul pe toti
6
2
Bvo PNL...cu ce baieti de bani gata si excroci defilati, n am ce zice, ne-am lamurit! nu meritam mai mult la Camera Deputatilor decat pe neica nimeni asta si pe beizadeaua 0 barat de Marian Crusoveanu?! Cititi in presa si vedeti cum i au propulsat tatucii ca altfel, erau nimeni in drum, marii candidati... de ce nu v ati angajat la privat, e greu nu? va cere CV, e munca; asa..unde dormi mai linistit decat pe bani publici, nu Dorinele, mare director de agentie publica?!
9
0
Dorine mergi si tu la Mitra acasa la meditatii? Sa ne spui cat costa. Si cati studenti se perinda zilnic la meditatii
13
0
Constanta are o singura sansa sa capete alta fatza - vreo 2-3 bombardamente atomice. Si poate dupa aia, desi nici asa nu cred.
10
0
care fata....cea de pana acum dar pe partea ailalta?! hahahaha
10
0
Aur aur aur aur aur aurauraur
11
5
fereasca dzeu sa ajunga asta parlamentar. va mai mira dupaia ca ia AUR atata la vot..
22
0
ce fata de gaozar ai dorineee.muie ,du-te dracu.
15
1
Da da, va avea alta fata cu un primar de la alt partid. Carpa de sters la cur a lui comanescu e mai prost decat un scuipat. Vergil spagarul de la umc. Multa muie pnl va urez de sarbatori
15
3
Boul asta a fost vames, dat afara pentru coruptie, cat pe aci sa ajunga la zdup. Ta-su e in haita de la Polaris iar ma-sa fura tot ce prinde, pana si banii pensionarilor, iar asta are viziuni liberale. Ma duc sa vomit.
31
2

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515