REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Dorinel Turcu își mai trage un bloc de 6 etaje, în Mamaia. Video

Dorinel Turcu își mai trage un bloc de 6 etaje, în Mamaia. Video

Valentina CAMARA 11 ianuarie 2023 | 00:00 2389

Mamaia s-a dezvoltat destul de mult în ultimii ani, fiind, poate, cea mai căutată stațiune de pe litoralul românesc, iar dezvoltatorii imobiliari au primit, în ultimii 15 ani, undă verde pentru construirea în masă. Orient Construct este unul dintre ei... Dorinel Turcu intenționează să-și mărească afacerea cu încă un bloc cu 6 etaje. Probabil și-a dorit construirea imobilului cu mai multe etaje, dar se pare că PUD-ul nu îi permite. 

Orient Construct vrea să ridice un nou bloc de locuințe pe Bulevardul Mamaia numărul 428. Recent, a primit de la Primăria Constanța un certificat de urbanism pentru a se informa cu privire la caracteristicile zonei, în vederea construirii unui imobil de 6 etaje cu funcțiunea de locuințe colective  în regim P+4+5-6E dar și organizare de șantier.

Terenul unde vrea să Dorinel Turcu să își ridice blocul de 6 etaje

Terenul dispune de interdicții temporare de construire, iar Daniel Turcu, asociatul firmei, a elaborat un PUD pentru a schimba reglementările urbanistice. Acesta a fost în dezbatere publică până la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, urmând să intre pe ordinea de zi a unei ședințe de Consiliu, unde va fi aprobat sau… nu.

Potrivit Planului Urbanistic Zonal terenul se încadrează și se supune reglementărilor urbanistice  aprobat prin Hotărârea de Consiliu nr. 121/ 2013 și face parte din zona de cazare şi alimentație publică, cu regim de înălțime de P+4-5-6 E și un raport de ocupare a suprafeței de 50%.

Localizarea terenului

Revenind la P.U.D-ul elaborat de Orient Construct, acesta mai presupune și ca ultimele două nivele să fie retrase 75%, respectiv 50% din suprafața nivelului inferior neretras. Terenul este deținut de Orient Construct Decor încă din anul 2020.

Dorinel Turcu este acționar la mai multe societăți

Vă reamintim că Dorinel Turcu apare ca asociat în mai multe societăți comerciale din Constanța. Acestea sunt: Comfort Construct SRL, Domarco Security SRL, Domarco SRL, Easy Credit 2 All IFN SA, Easy Credit 4 All IFN SA, Global Recruitment SRL, Orient Ceramic SRL, Orient Construct Decor SRL.

Date despre Orient Construct Decor SRL

În anul 2021 societatea a înregistrat cifra de afaceri 0, fără profit, iar datoriile erau de 13 298 177 de lei, având  2 angajați.

Firma Orient Construct mai are în execuție un bloc, în aceeași zonă, în parcarea hotelului Doina.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa se ridica cta? la nivel national, mai contam? cu ce?
3
0
Cui dracu le mai vindeți mai.Bancile nu mai dau bani.colapsul imobiliar a anceput.O sa rămâneți cu banii blocați,anteleptilor.
7
0
Se tot aglomereaza getoul Mamaia, au distrus turismul astia cu masinile de spalat bani, in cardasie cu chitac.
11
0
O sa ajungeți toți in IAD fomiștilor,avarilor,ahtiați după bani,avere…numai averi aveți in cap. Nu luați nimic cu voi pe lumea ailaltă puțoilor. O sa platiti!!!!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272