REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

DOSAR PENAL: Consilierul lui Carmen Dan a participat la o conferinţă la Constanţa, deşi figura prezent şi la serviciu, la Bucureşti

DOSAR PENAL: Consilierul lui Carmen Dan a participat la o conferinţă la Constanţa, deşi figura prezent şi la serviciu, la Bucureşti

Replica API 14 ianuarie 2018 | 15:31 316

Consilierul ministrului de Interne Carmen Dan, Valentin Riciu, este vizat în trei dosare penale de înșelăciune, ultraj și abuz în serviciu, potrivit unor surse judiciare. Două dintre dosare în care este vizat valentin Riciu se află pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, consilierul având calitatea de făptuitor.

Un dosar vizează săvârşirea infracţiunii de înşelăciune: Valentin Riciu este acuzat că a participat, timp de două zile la o conferință sndicală la Constanța, deși acesta a figurat ca fiind prezent prin semnătură la serviciu, în timp ce al doilea dosar se referă la infracțiunea de ultraj, Riciu fiind acuzat că ar fi amenințat un alt polițist.

Al treilea dosar în care este vizat consilierul, de abuz în serviciu, se află la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. o persoană a depus o plângere pe numele lui Riciu pe motiv că i-ar fi reținut în mod abuziv permisul de conducere. Valentin Riciu a susținut că este"o mizerie" informaţiile apărute în presă, negând că ar avea un dosar penal pentru înşelăciune.

"În ultima săptămână, au apărut în spaţiul public mai multe afirmaţii false şi calomnioase împotriva mea - fie că eram prieten cu Eugen Stan, fie că eram şeful lui. Astăzi, un post de televiziune afirmă că aş avea un dosar penal de înşelăciune. Este o nouă mizerie în ceea ce mă priveşte. Am văzut ştirea şi am încercat să aflu care sunt probele în baza cărora se fac aceste acuzaţii. Nimic oficial, nicio probă, doar surse. Situaţia o voi prezenta conducerii ministerului printr-un raport pe care îl voi înainta chiar astăzi", a precizat Riciu într-un raport.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O jigodie ! Sa plece cu Carmen Dan la pachet, doi mincinosi. Rusine ! Are dreptate d-ul Tudose: A FOST MINTIT.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108