REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DOSAR PENAL la Constanța pentru un tânăr care circula cu numere de înmatriculare M**E PSD Video!

DOSAR PENAL la Constanța pentru un tânăr care circula cu numere de înmatriculare M**E PSD Video!

Replica API 17 mai 2019 | 00:09 1234

Un tânăr din Constanța s-a ales cu dosar penal după ce a montat numere de înmatriculare cu mesajul m**e PSD pe autoturismul său. Fiind oprit în trafic de către polițiști, acesta a declarat că a luat plăcuțele de la un tânăr, le-a montat, a făcut câteva fotografii în zona hotelului Oxford de la intrare în Mamaia, după care a mers înspre Aqua Magic. Ajungând acolo, a spus el, și-a dat seama că nu le schimbase, moment în care a tras pe dreapta și a remediat problema.

Mai exact, potrivit oamenilor legii, la data de 14 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului Constanța circulă un autoturism de culoare galbenă, care ar avea montată o plăcuță de înmatriculare cu un mesaj obscen, susceptibilă a fi falsă. Ulterior sesizării, polițiștii rutieri au identificat în trafic un autoturism de aceeași marcă și culoare, condus de un bărbat, în vârstă de 20 de ani, care a declarat faptul că a montat în partea din spate o plăcuță care nu corespunde numărului de înmatriculare, dar până la momentul opririi sale în trafic, a demontat-o, înlocuind-o cu cea autentică. În cauză, s-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu număr fals de înmatriculare.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Respect frate!
0
0
Muie PNL e mai melodios.
3
1
Da,tara trebuie sa fie condusa de smardoiasi,de cretinei cu limbaj de retardati,de mafioti si fascisti. Ca atare,injuraturile vor deveni materie obligatorie de studiu in scoli. Politica si socializarea la romani se face cu ciomagul si injuraturi,dupa modelul perioadei instaurarii fascismului in Germania lui Hitler.
4
0
Mare muie pentru psd ...si care sunteti psd-isti , muie si voua
5
2
dar imperialistii lui Soros ce au de gand sa faca? ca aia nu se gandesc la binele celor din tara asta, aia baga banii cumparand prostii ca tine si asmutind lumea sa iasa in strada si asteapta sa exploateze o tara intreaga prin interpusi ca Elena Udrea si multii altii care se capatuiesc si apoi fug in Costa Rica unde traiesc pe picior mare din ce au furat de pe aici.
4
3
ce pula mea a facut ma psd ul ptr cetateni,pisam-as pe tine de lake
4
5
al dracu cu mazare al vostru care a facut numai rau si a crezut lumea ca a facut bine munciti baaa ptr oras
3
2
la ora actuala voi sugeti pula prin piete si pe la mitinguri . Poporul s-a convins ca psd a facut ceva iar voi vreti sa veniti si sa taiati iar salariile si pensiile , si sa dati tara occidentului . Muie UE , ei ne fura treptat , vom fi ca in epoca sultanului , cotizatie obligatorie . Muie UE !
9
11
Un baiat educat , se vede, si o forma de protest, si au sarit sacalii cu comentarii. alooo nu mai e partidul unic demult , se pare ca multi au ramas in vremurile acelea.
11
10
Bravo limbistii mei de top care ii injurati pe pesedisti.Lingeti -mi zilnic zaralele ca eu nu ma supar.Dar nu ii uitati pe Lazar,Coldea,Kovesi,Negulescu,Onea,Rares,Orban si alte panarame care eu ii sustin din statul securist al meu.Succesuri in activitatatea voastra zilnica de limbisti sefi dar mai ascutiti-va limbile voastre aspre sa imi luati cacatelul din rozeta.
10
9
Altetele voastre dar chiar asa toti noi astia tineri de sub 35 de ani sa fim drogati si betivi? Chiar asa de nenorociti sa fim noi copii dumneavostra doar pt ca nu mai suportam coruptia si jaful acestei tari? De ce nu intelegeti ca sunteti complicii celor care ne fura si ne umilesc in tara noastra? E foarte usor sa dam vina pe tineret! Eh domnule sau doamna pensionar simpatizant psd pnl etc.. eu nu sunt drogat si chiar platesc taxe si impozite ca dumneavoastra sa beneficati de binemeritata pensie! Nu toti tinerii suntem drogati cum nu toti pensionarii sunt slugi politice! Ne vedem la vot pe 26
11
9
Cel mai prost din curtea scolii!
18
4
Amice ala care Injura ca Taranul Prost de la Vaci :Muie said zici lui PNL si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci stain cuminte in banca ta
9
16
daca asa a dictat puscariasul dragnea, sclavii s-au supus si au executat, vor fi executati la randul lor de acelasi pusacarias- satana draknea
15
11
Muie cu cacat PSD si sustinatorilor
20
16
Bai Politistule ai mascarit un copil in ultimul hal, sunt curios daca era vreun ceafa lata sau vreun smecher din oras daca il mai filmai, coruptilor.
18
16
eu nu inteleg de ce in poza postata pe acest articol i se ascunde chipul, si-n video i se lasa chipul la vedere.
7
4
muiepesdei stroe porcul si vaca giju au avandut odata apa noastra pura din aqviferul prebalcanic jidanilor iar acuma o mai vand odata in bidoanele cool water a sc cumpana furaciune sa ,cum dintr-o sursa ipotetica de mare adancime au ajuns sa vanda 100 milioane litri de apa de izvor anual,hoti,iar noua ne vand pe teava cea mai maloasa si infecta apa de dunare la cel mai mare pret din romanica,inca o data mai baieti muiepesde
16
9
Muie PSD !
20
21
Tipul are o masina ok chiar arata bine am vazut o in oras problema e ca nu l a dus capul la ce va patii si credea ca va scapa cu basma kurata ... Dar s a dovedit a nu fii asa . like pentru masina . dislike pt fapta .
17
8
Din cauza la putzoi din astia s-a cocalarizat firma BMw. Jeguri umane. Dupa culoarea masinii iti dai seama ca e retardat. Nu discut politica. Aici vb strict de cocalarul cu culoarea de cacat si rebeliunea lui de asemenea de cacat.
22
12
a devenit extrem. Baiatul asta pute a prostie. A vazut ceva pe facebook hop si el, desi 99 la suta nu iese la vot dar ce arata securitatea pe facebook e cool si sa faca si el. Unde duc mizeriile useriste si zazania bagata de useristi intre oameni...sa va fie rusine!
26
13
Al dracului nenorocit muist, pute tara de muisti drogati. Tineret needucat dar cu bani f. multi, cu masini bengoase, putregaiul natiunii romane. Vai de tarisoara asta cu asemenea tineri betivi, drogati si muisti.Ma uitam ieri si la drogatii aia din galeria lui Dinamo.
22
14
Daca va calca copilul cu aceste numere jmechere false si intrand in panica parasea locul accidentului va tanguiati mult pe retelele de socializare sa fiti ajutati in prinderea faptuitorului!
28
10
Foarte bine. Era numar fals. Putea lovi pe cineva si fugi si nu se putea identifica autorul accidentului. Felicitari Politiei Romane.
27
10
MUIE PSD WITH KAKAT. Ti ai draq de scursuri umane securiste . Hoti si koorve
24
22
ce ton de plutonier adjutant ceausist avea militianu futu-l in gat de pesedeu ordinar !!! Baiatu sa-si schimbe declaratia ca a fost intimidat de animal si uite cum o ia militianul si pesedeul in gura !!! Muie pesede !!! Cu mult cacat !!!
24
30
multa muie psd si lu astia care ii sustineti
30
21
Foarte bine ai facut, ar trebui sa le dam toti m..e la infractorii din psd
25
21
a folosi numere false e penal, risca inchisoare, celalalt care a folosit nr cu MUIE PSD avea placuta inregistrata legal in strainatate, dar asta nu are placuta inregistrata, deci trebuie sa raspunda penal, altfel creati un precedent la toti criminalii si borfasii sa-si faca placute false stiind ca or sa scape nepedepsiti
33
10
Lasa ca scapi cu noile legi care le vor scoate.
4
14
omul a facut o poza si a schimbat placuta ulterior ! nu a ofensat decat o anumita categorie de oameni securisti ! auziti si voi ce intrebari gen securitate adresa agentul , care deja ii cunostea numele fara sa-l fi legitimat si fara sa se legitimeze ! cine , de unde , cand , cu cine si tot neamul lor ! securitatea psd-ista in actiune !
15
20
Persoana s-a inspirat din Franta unde vestele galbene sunt intr-un perpetuu protest impotriva cresterii preturilor !
11
12
Bun venit la Constanta ! Orasu injuraturilor , flegmelor ...orasu incremenit , in Imperiu Otoman .
18
4
Asa ii trebuie ,daca se ia dupa toti prostii de la Usr,Pnl
31
19
data viitoare schimba numarul cu pnl sa vedem daca mai ia dosr penal
14
17
Un bulangiu infect foarte bine asa merita copii astia infecti
20
18
mama prostilor mereu gravida . Puteai spune linistit ca ai facut poze intr-o parcare privata si o luau si militienii la moie .Da cand esti prost te alegi cu dosar penal
26
9
acum ii da muie ma-sii ! masina era parcata la filicori
25
7
Foarte bine i-a facut scursurii rezist jeg uman
36
29
Vezi daca esti prost si nu gandesti? Ii tragi pe altii la raspundere fara sa te duca capul! In general un asemenea cuvant se scrie in asa fel incat sa nu deranjeze vizual foarte tare desi toata lumea stie despre ce este vorba!
11
20
Mai bine iti puneai un nr cu muie klaus...acum suge o frumos
28
34
Curaj ca tine ??? Asa se scrie muie ? Moe
13
14
ati prins infractorul secolului
31
23
Bravo boule , ai fost smecher vreo 2 minute , va luati dupa toti oligofreni , daca unu sare de pe pod , restul il urmati ca e misto , ca e la moda . Tu ti-ai luat mu13 !
39
22
Trecand peste faptul ca se umfla in oras cu cazanu asta de masina...ca intr o zi o sa i trag vre o 2 palme...ii face dosar aiurea..pentru ca are dreptate muie Psd
28
31
Aici e nevoie de probe. Omul o sa-si schimbe declaratia si o sa dea mu e si vajnicei militii aservite acestui partid de kkt si votantilor acestuia. Hai la vot! M U E P S D !
32
29
un dosar penal pentru nimic.ii distrug cazierul unui copil fara dovezi concrete
33
27
Nu iti fie frica Zi tare MOE PSD . CURAJ ca daia ne calca in picioare jegurile de la putere ca ne este frica.
47
24

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108