REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
15.5° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Dosarul 2 Mai: Miruna Pascu scapă de arestul la domiciliu, iar Mihai Pascu de controlul judiciar

Dosarul 2 Mai: Miruna Pascu scapă de arestul la domiciliu, iar Mihai Pascu de controlul judiciar

A.F. 30 noiembrie 2023 | 00:00 2865

Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, că Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul care, aflat sub influenţa drogurilor, a accidentat mortal doi tineri la 2 Mai, poate fi cercetată sub control judiciar. De asemenea, pentru tatăl tânărului magistraţii au decis ridicarea controlului judiciar. Niciuna dintre decizii nu este definitivă, nici executorie.

Dosarul 2 Mai: Miruna Pascu scapa de arestul la domiciliu, iar Mihai Pascu de controlul judiciarMiruna Pascu

Tribunalul Bucureşti a hotărât să înlocuiască măsura arestului la domiciliu în cazul Mirunei Pascu cu cea a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

De asemenea, magistraţii au hotărât să ridice controlul judiciar pentru Mihail Claudiu Pascu, trimis în judecată pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

“Dispoziţiile judecătorului de cameră preliminară în ceea ce priveşte înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu, dispusă faţă de inculpata Pascu Miruna, cu măsura preventivă a controlului judiciar şi revocarea măsurii controlului judiciar, dispusă faţă de inculpatul Pascu Mihail Claudiu, nu sunt executorii la acest moment. Executorii la momentul rămânerii definitive a prezentei încheieri”, se arată în minuta instanţei, potrivit News.ro.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Miruna Pascu este acuzată de influenţarea declaraţiilor şi ameninţare, iar Mihail Claudiu Pascu pentru că a deţinut fără drept un număr de 73 cartuşe de vânătoare, muniţie letală.

Vlad Pascu este acuzat că, aflat sub influenţa drogurilor, a provocat un accident rutier, în 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
pai da,ce conteaza ca doi copii sunt in pamant
1
0
ok le-a uitat undeva in casa nu se mai ocupa demult cu vanatoare dar la ea sunt acuzatii grele cam greu de inteles atata toleranta nu poti sa nu te gandesti ca ei sunt putred de bogati, unii dintre judecatorii nostri corupti si inspectia judiciara singura institutie care i-ar putea intreba ceva nu a facut niciodata nimic ar trebui desfiintata
8
0
Bravo justitie Romana , bravo , incet incet le dati drumul la toti trei ! Huooooooooooooooooo !!!
15
1
Acum incepe distractia. A sifonat tanti asta ce vrei si ce nu vrei. Militieni, pro.curori, interlopi. De scapat nu scapa, dar ia si pe altii cu ea hahahahh. Va dati seama daca pe stenograme a picat lume, cate cunoaste de fapt femeia
14
2
Made in golania !!!...MAFIA FILIERA TACERII SAU MAFIA SI MAFIOTII sunt două cărți pe care vi le sugerez sa le citați...Se întâmplă exact ca în Roumania
12
1
E bine in Rou bani fac totul peste tot judecători doctori poliție mulțumim sistemului
15
1
in 3 luni se uita tot , iar juniorul va fi trimis in italia la refacere cum zic vamaiotii curati : la mani d"oro
16
0
Ca afara dealerii de prafurii fac ani grei de pirnaie ,iar judecatorii nu se vind pe un cocos Sau un serviciu de portelan( justitie made in romania )
15
0
acum coruptia numai ucide?numai vreti o tara ca afara? numai iesiti in piata la proteste....
10
3
Ușor. Ușor. Ii. Fac. Scăpați. Pe totii. Și pe fisu copii. Aia sant in pamant .dar DUMNEZEU le va da. Pedeapsa TOTOL SE. PLATESTE. !
18
1
Hai ca se cam înmoaie treaba.
15
1
Pentru ce drogaților de la replica ștergeți comentariile argumentate? Sunteți bine plătiți? Acceptați bani murdari pentru fapte murdare? Înțeleg ca sunteți de acord cu decizia drogaților magistrati. Oricum în tara asta corupta și acaoarata de o mafie de hoți începând cu guvernanții, mana in mana cu specialii magistrați, mai exista și persoane, cu diverse meserii, care și apară statutul și lucrează în folosul celora pe care voi, la propriu, ii călcați în picioare
19
1
Iar acum subtil si profi...executarea !!
11
1
se pune batista pe tzambal...Scump, da merge.
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407