REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dosarul mitralierei furate în Mamaia Sat, preluat de Parchetul Tribunalului!

Dosarul mitralierei furate în Mamaia Sat, preluat de Parchetul Tribunalului!

Replica API 16 mai 2022 | 00:22 3233

Un bărbat mascat cu cagulă ar fi agresat un militar și ar fi sustras un pistol mitralieră, dar și muniție, sâmbătă, 19 martie. După ce a intrat în posesia armei și a muniției, agresorul ar fi părăsit perimetrul unității (a sărit gardul), iar militarul agresat i-a anunțat de urgență pe comandantul corpului de gardă și pe comandantul unității. La aproape trei luni de la incident, arma încă nu a fost găsită, la mijloc fiind mai multe speculaţii. Ancheta a fost extinsă şi, potrivit informaţiilor noastre, dosarul urmează să fie preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Vizat şi un alt militar şi deficienţe găsite

Potrivit informațiilor noastre, ancheta s-a extins asupra unui alt militar care trebuia să îi supravegheze pe ceilalți militari, inclusiv pe cel căruia i s-a furat arma. Mai mult decât atât, în urma unor percheziții la unitatea militară, s-au constatat mai multe nereguli, printre care și faptul că nu aveau camere de supraveghere. În altă ordine de idei, dosarul care era cercetat de Parchetul Militar urmează să fie preluat de Parchetul Tribunalului Constanța, potrivit informaţiilor noastre.

Lucrătură a colegilor?

Vă reamintim că una dintre ipoteze a fost ca atacul să fi fost pus la cale de colegii militarului, cu scopul de a-l zbura din Armată. Dacă ar fi așa, și dacă toată isteria ar fi pornit de la o așa-zisă răzbunare, iată că lucrurile au scăpat de sub control. O altă ipoteză ar fi că individul este un fost militar care cunoștea foarte bine zona și modul în care se face paza. O altă variantă luată în calcul de către anchetatori este faptul că militarul ar fi adormit în post, ceea ce a făcut pe atât mai ușoară treaba atacatorului. În privința militarului ”agresat„ acesta s-a tot contrazis în declarații. A dat vreo 4, mereu cu alte detalii, ca în cele din urmă să recunoască faptul că era atent la telefon, că urmărea pe internet o slujbă religioasă și se ruga.

Arma nu a fost găsită

În privința armei, aceasta nu a fost încă găsită. Potrivit informațiilor noastre, o variantă luată în calcul de către anchetatori este aceea că după ce arma a fost furată, individul ar fi aruncat-o în canalul Dunărea Marea Neagră. Astfel, în cursul zilei de luni, 21 martie a.c., scafandrii militari au făcut scufundări pentru căutarea armei, însă din păcate arma nu a fost găsită.

Citește și ALERTĂ! Pistol MITRALIERĂ și MUNIȚIE, furate de la un MILITAR, în Mamaia Sat!

Arma furată din Mamaia Sat, căutată Canalul Dunăre-Marea Neagră! Vezi de ce

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
armata romana o caricatura, toti pacalicii sunt cadre, condusi de ofiteri de carton, fac chefuri in unitati, dorm in post cu telefonul in mana, niste nulitati, inclusiv scafandrii k..urului, niste alti paraziti pe spinarea statului
1
0
Lucrarea este a cenusiilor au o baza secreta sub unitatea militara tuneluri care leaga mamaia sat de tenetife ibiza Bahamas Hawaii
0
0
lucratura a serviciilor care vor sa mute unitatea pt a vinde terenul pt construirea blocurilor. arma este la locul ei. aveti rabdare si veti vedea.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102