REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Două societăți din Mangalia, ‘ARSE’ de polițiști: vindeau spirt și mănuși la PREȚURI foarte MARI!

Două societăți din Mangalia, ‘ARSE’ de polițiști: vindeau spirt și mănuși la PREȚURI foarte MARI!

Replica API 27 martie 2020 | 11:59 7236

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al I.P.J. Constanța, la data de 25 martie a.c., au desfășurat activități pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor economice specifice stării de urgență actuale.

În acest context, polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. Astfel, două societăți comerciale de pe raza municipiului Mangalia au fost sancționate cu amendă în valoare de 3.000 lei și confiscarea a 18 sticle de acool sanitar, respectiv amendă în valoare de 2.000 lei și confiscarea a 800 de mănuși de unică folosință.

Potrivit informațiilor noastre, societățile în cauză comercializau respectivele produse, alcool sanitar și mănuși de unică folosință, la prețuri incredibil de mari.

De asemenea, în cazul primei societăți comerciale, unde s-a confiscat alcoolul sanitar, aceasta nu avea nota de intrare a bunurilor, iar cea de-a doua societate nu avea autorizație pentru prestarea unor altfel de servicii.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La magazinul alimentar Ana si Ionel pe strada Soveja sticla de 200 ml. de spirt era 8,50 lei iar sticla de 500 ml 13.50 lei
2
1
comerciantul pune ce pret vrea? pai atunci sa explodeze preturile, sa scape situatia de sub control, prostimea sa faca foamea si eventual sa moara de foame, pt ca salariile nu cresc in pas cu preturile astea
4
2
Care sunt cele 2 magazine?
7
2
Pe internet sunto groaza de vanzatori si nimeni nu ii deranjeaza . Sper ca ANAF si POLITIA , isi vor face timp sa-i intrebe de sanatate . Concurenta neloaila . Plus ca nu isi declara veniturile .
7
2
Daca marfa are acte de provenienta si nu este contrafacuta, comerciantul poate sa puna ce pret vrea,dar in limita adaosului declarat.Cine vrea cumpara, cine nu , nu e obligat.Abaterea e infractiune si cu consecintele de rigoare.
3
6
confiscarea a 18 sticle de acool sanitar? politia pli... astia la guvern trag tunuri de zeci de milioane euro, farmaciile au adaos de 5mii la suta la masti si ... politia pli
12
3
...este o alta poveste. CORECT este imoral sau LIPSIT DE ETICA ca sa folosim termeni moderni de sorginte anglo-saxona dar nu ILEGAL! Ilegal e ce au facut comunistii astia de TALHARI IN UNIFORMA! Din pacate judecatorii securisti sunt de partea lor! Dar asta se poate rezolva mai cu o coroana pe fondul altor afectiuni mai cu zeama de glont si tot asa...
5
3
Daca aveau acte pt marfa puteau pune orice pret desi este imoral
4
5
De acord cu tine! Nu numai ca am terminat clasa a IV-a dar chiar am si un master in Economie ceea ce face parerea mea AVIZATA! Pentru cunostinta ta de fost lucrator in comertul socialist, comertul si specula sunt IDENTICE! Mobilul comertului este profitul iar asta se obtine numai printr-o speculatie sau daca preferi definitia de manual prin identificarea unei oportunitati! Daca marfa este legal obtinuta si este conforma nimeni nu te poate impiedica sa ceri si luna de pe cer dk asa vrei. Acesti banditi bolsevici au facut o rechizitie! Vezi ex. cu euro! PS Am luat euro cu 3.23 si inca ii mai am.
6
8
La Foisor Cernavoda Columbia preturi mari la toate produsele inclusiv Painea
6
2
diferenta dintre comert si specula, atunci cand este decretata Stare de Urgenta este foarte mare, cam aceiasi diferenta dintre voi si cineva cu minime cunostinte de comert, dar pentru asta ar fi trebuit sa terminati clasa a-IV-a!
8
5
Acum daca le ati confiscat...donatile la Spitalul Mangalia au mare nevoie
12
3
Asta nu-i capitalism , asta-i bagabonteala maxima ....genul asta de afaceristi merita impuscati sau spanzurati in fatza pravaliei !
13
5
E bine ma in caz de pandemie ne arde pe stil militian forta romania
6
4
Politia Romana ii ia doar pe cei mici...sunt mana in mana cu aia mari.
8
4
PAi stai ma putin nu e capitalism? Cine vrea cumpara, cine nu ! Daca pe min e m-a dus capul sa fac stocuri cum veniti voi golanilor sa-mi confiscati marfa? Asta e ca si cum ti-a schimba salariul in euro si politia ti l-ar confisca daca euro ar creste prea mult! unde o sa ajungem? Sau militienii vor sa le comercializeze in iteres propriu? Vorba aia, un pic de piata neagra nu strica, nu?
11
9
Bravo politistilor. Bine ca v-ati trezit in Mangalia. Poate se trezesc si cei din Constanta.
16
3
Mergeti in farmacii dragilor.Nu aveti curaj?
12
3
La ce pret ? Nici tu nu stii, dar scrii
6
5
Verificati si Foisor,veti avea surprize mari!
9
2
Da,acum magazinul este inchis
2
2
Fomisti! Foamea !
11
0
este adevarat ca avem caz confirmat de COVID19 la angajat de la Kaufland Mangalia?
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108