REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Două tinere drogate au făcut accident în parcarea unui mall. VIDEO

Două tinere drogate au făcut accident în parcarea unui mall. VIDEO

Replica API 4 iunie 2020 | 00:00 23687

O șoferiță în vârstă de 26 de ani, aflată sub influența drogurilor, a accidentat o mașină aflată în parcarea unui magazin, anunță, joi seara, Brigada Rutieră a Poliției București. Tănăra a fost transportată la spital, iar polițiștii au deschis un dosar penal pe numele ei.

Joi, în jurul orei 15.15, Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc în parcarea unui complex comercial din sectorul 6, precizează sursa citată.

„Conducătorul unui autoturism, femeie în vârstă de 26 de ani, care se deplasa în parcarea unui complex comercial din sectorul 6, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un alt autovehicul parcat”, anunță brigada Rutieră.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a șoferiței, care a fost transportată la Spitalul Universitar.

De asemenea, aceasta a fost testată cu aparatul alocooltest, rezultatul fiind zero și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența substanțelor psihoactive și vătămare corporală din culpă.

Video: AICI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia , astea l -au votat pe johanis , sus Patria jos mafia
0
0
Soferi beti. si este perfect legal sa bei. dar problema nu sunt substantele ci persoanele. am baut alcool, nu m-am urcat la volan. ce dracu e asa complicat? nu poti tusa te abtii de la alcool si sa conduci sub influenta, suspendat carnetul. gata. in orice caz. astea nu erau drogate, au luat Ketamina.
1
0
Drogurile schimba vietii !!! pretiuitiva viata
0
2
Hai ca ma faci sa rad !!! Pai sa nu manace si gura lor de militieni ?
2
5
Adevarata intrebare este de ce exista droguri in tara caci platim politie de frontiera,DIICOT,SRI ,politie,jandarmerie etc.!
8
4
Mai duceti.va.n pula mea de sfinti ce sunteti voi ma comentati atata ca sclavii ca asta-i Romania. Pune.ti in plm streangu' la gat daca nu.ti convine. Sa ma uit la statistici cati sunteti morti de beti la volan sa va dau la muie la toti? Scursuri umane ce sunteti, mancare pentru porci.
5
9
astia sunt votantii usr!
11
17
votante penele
5
9
cefetze au maimutzele,mai erau si drogate.Mergeti fa cu autobuzul,panaramelor!
10
0
Nu se pune cand vine vorba de alegerile fiecaruia dintre noi ci consecintele alegerilor si sau a actiunilor.faptul ca astea erau sparte prajite este mai putin relevant ceea ce este de luat in calcul sunt victimele colaterale ale consumului de droguri.aici nu a fost cazul dar avem Mario Iorgulescu care a bagat in pamant tatal unui copil.avem oameni schiloditi pe viata familii distruse samd din cauza consecintelor consumului de droguri.asta este adevarata problema.ma doare n pl de drogati sa faca bors cu viata lor mizera si inutila.isiGrabesc sfarsitul dar ma doare ca sfarsesc altii din cauzaLOR
15
2
Un oras populat 90% de Moldoveni!
20
10
Te pomenesti ca tu oi fi vreun sfant.Nu judeca ca sa nu fi judecat si ce e mai grav ca ai mai luat si likeuri.Bine ai zis asta i romania.
3
12
Perfect de acord cu parerea de mai jos despre Bucuresti !!!dar, sincer sa fiu, Constanta e pe locul 2 la mizerie umana ...
19
5
capitala mizeriei umane in romania..
21
7
Mare este gradina Romaniei, daca si femeile s-au apucat de droguri.
12
5
sa nu ne mai ascundem dupa perdea...tata-i plina de: drogati...curve..panarame..tatuati..pictati...vopsiti..barbosi..cracanati...cutitari...betivi...scandalagii..numai oameni de isprava...draga ROMANIE...te rog sa te mandresti cu ei..cinste tie....scumpa...ROMANIE....
24
4
....e plina de drogati si drogate..toti sub nasul politistilor. Trebuies dusi direct in puscarie...nu mai trebuie lasati in libertate. Sunt sinucigasi pe drumurile publice. Mor oameni nevinovati din cauza lor a celor ca ea...din pacate. Pedepse mai aspre
31
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108