REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dragnea: Alianţa PSD-UNPR-PC are forţa să câştige Colegiul 3 Haţeg-Ţinutul Pădurenilor

Dragnea: Alianţa PSD-UNPR-PC are forţa să câştige Colegiul 3 Haţeg-Ţinutul Pădurenilor

Replica API 12 mai 2014 | 00:00 255

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, şi-a arătat, duminică, încrederea că alianţa electorală PSD-UNPR-PC va câştiga mandatul de deputat la alegerile parţiale ce vor fi organizate pe 25 mai în Colegiul 3 Haţeg-Ţinutul Pădurenilor, rămas vacant în urma demisiei lui Dan Radu Ruşanu. Prezent la un miting electoral care a avut loc în oraşul Călan, preşedintele executiv al PSD a arătat că Alianţa PSD-UNPR-PC propune alegătorilor din Colegiul 3 un candidat cu experienţă în administraţie date de consumarea mai multor mandate de primar, care a atras fonduri europene pentru diferite proiecte. "Alianţa PSD-UNPR-PC are forţa şi încrederea necesară din partea populaţiei, pentru a câştiga Colegiul 3 Haţeg-Ţinutul Pădurenilor. (...) Am vorbit cu colegii mei şi cred că acest colegiu merită să-şi schimbe, după trei mandate, culoarea politică a parlamentarului care l-a reprezentat. Aici este nevoie de foarte multă muncă. Omul pe care noi îl propunem este un primar, un primar de câteva mandate, care are foarte multă experienţă", a spus preşedintele executiv al PSD. Potrivit acestuia, cea mai mare problemă a zonei o reprezintă crerea de noi locuri de muncă, conform Mediafax.

"Cel mai important obiectiv, cea mai importantă solicitare din această zonă o reprezintă crearea de locuri de muncă. Locurile de muncă nu se pot realiza decât prin investiţii serioase şi prin investiţii în infrastructura publică. Primarul nostru, pe care vrem să-l ajutăm să ajungă deputat, ştie cum se fac proiecte, ştie cum se aduc bani în această zonă, ştie cum să solicite la aceste lucruri şi avem încrederea că va fi un parlamentar foarte bun. Este un om aplicat, un om de-al locului, un om care a plecat de jos şi cred că cetăţenii din acest Colegiu vor aprecia acest lucru şi-i vor da votul", a completat Liviu Dragnea, citat de mediafax.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108