REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dragnea anunţă convocarea unui congres extraordinar în martie. Colegii lui - uluiţi

Dragnea anunţă convocarea unui congres extraordinar în martie. Colegii lui - uluiţi

Replica API 15 februarie 2018 | 00:40 429

Anunţul făcut miercuri de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, referitor la convocarea unui congres extraordinar în luna martie i-a luat prin surprindere pe mai mulţi lideri ai partidului care participă la reuniunea Comitetului Executiv Naţional. "N-am auzit să fie vreo nevoie atât de presantă în momentul acesta, dar, dacă ştiţi ceva, să-mi spuneţi şi mie", a afirmat preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, conform Agerpres.

După ce jurnaliştii i-au precizat că este vorba despre un anunţ făcut de Liviu Dragnea, Buzatu a spus: "Atunci va propune lucrul acesta şi vom discuta. Evident, dacă va propune lucrul acesta, ne va da şi motivaţia necesară. Nu e propunerea mea şi nu aş vrea să iau pe seama mea această propunere. Depinde ce se doreşte. Dacă dorim să accelerăm (n.r. - programul de guvernare), au fost nişte momente foarte complicate care au dus la unele întârzieri şi din punctul acesta de vedere".

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Motivul real este sa vada cine-i pupa..mana. Iliescu sa traiasca, dupa gratii, ca el ne-a adus aici.
2
0
Stimati romani Patrioti,destepti si inteligenti nu vedeti ca PSD in frunte cu Dragnea si Tariceanu ne fute pe toata tara cum vor ei.
3
1
Tara arde, DIABOLICUL Dragnea se piaptana. Auzi, vrea congres, le-a rezolvat pe toate, si-a surprins si colegii de partid, pe multi lideri ai partidului. Vor sa accelereze programul de guvernare, dupa ce au schimbat trei guverne !? Cat va mai suportam ?! Intarata-i drace !
6
0
Asta e omul scolit de Base sa distruga psdul ! Ascultati la mine ce va spun.
6
0
L-o mai apuca sau Pi Ze De-i trebuie sa voteze pe Fierea???
5
1
Haida hai la pesede cu dragnea si beyonce
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108