REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dragnea, fără Tudose la declaraţii. Liderul PSD, "ameninţare" voalată: Restructurarea Guvernului necesită vot în Parlament

Dragnea, fără Tudose la declaraţii. Liderul PSD, "ameninţare" voalată: Restructurarea Guvernului necesită vot în Parlament

Replica API 9 ianuarie 2018 | 00:45 321

Liviu Dragnea a lansat, luni, un avertisment voalat pentru Mihai Tudose, pe fondul discuțiilor despre restructuarea Guvernului, cerută de premier. Președintele PSD atrage atenția că este nevoie de un vot în Parlament pentru o asemenea mișcare, ceea ce ar fi un test dificil pentru Tudose, notează stiripesurse.ro.

Ieşit la declaraţii fără Mihai Tudose, care a plecat de la sediul partidului imediat după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, Liviu Dragnea a declarat că nu există tensiuni, aşa cum se speculează.

„Eu sunt de acord cu ce am spus eu. Am vorbit de câteva luni de zile de faptul că în luna ianuarie va trebui făcută o analiză a modului cum funcționează fluxul deciziei în interiorul ministerelor care generează întârizeri în ceea ce privește avizarea și care sunt măsurile ca 2018 să fie mai bun ca 2017. Ceea ce s-a discutat astăzi este că de fapt vom face o discuție poate la CEx-ul următor. Trebuie să discutăm și cu partenerii de la ALDE, pentru că o restructurare a guvernului necesită un vot în Parlament”, a declarat Dragnea, potrivit stiripesurse..

Întrebat dacă s-a discutat în ședința PSD despre o evaluare a miniștrilor, Dragnea, a răspuns: „Pentru o analiză a miniștrilor e o nevoie de o perioadă mai lungă”.

Iată ce a declarat Tudose, la ieşirea din sediul partidului, înainte ca Dragnea să iasă la declaraţii: „Restructurarea nu se putea face astăzi. Azi am lansat subiectul. Va fi discutată la CEx-ul de la Iaşi, la sfârşitul lunii. Nu renunţ la idee, o voi propune în amănunte partidului la CEx-ul de la Iaşi”, a declarat Mihai Tudose, după ședința CEX.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/badalau-scrisoare-cu-reprosuri-despre-dragnea-numai-de-bine-341425/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oare tu, penalule dovedit, consideri ca slugile tale te vor ajuta la infinit, nu cred ca sunt dispusi sa te insoteasca si la puscarie
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108