REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dragnea: Ministerele nu vor fi monocolore

Dragnea: Ministerele nu vor fi monocolore

Replica API 15 ianuarie 2013 | 00:00 202

Ministerele nu vor fi monocolore, iar numărul total al secretarilor de stat va fi de 60, a declarat luni vicepremierul Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, excepţie vor face ministerele unde există câte un singur secretar de stat.

"Nu (n.r. nu vor fi monocolore). (...) Sunt câteva excepţii, dar e bine să fie şi de la celălalt partid sau de la cealaltă alianţă un secretar de stat. Dl Şova, e o excepţie că e un singur secretar de stat, la doamna Pană, e un singur secretar de stat, cam atât", a spus Dragnea, înaintea şedinţei Uniunii Social Liberale care se desfăşoară la Palatul Parlamentului.

El a menţionat că la Ministerul Economiei unde sunt Varujan Vosganian, Maria Grapini şi Constantin Niţă fiecare au câte doi secretari de stat.

"Şi, fiind în acelaşi minister, fiecare din miniştri are doi secretari de stat de la partidul din care face parte. La Dezvoltare de exemplu sunt trei secretari de stat, doi de la PSD, unul va fi de la PNL sau PC, nu ştiu exact", a adăugat el.

Liviu Dragnea, care este şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei, a arătat că acest raţionament al desemnării secretarilor de stat este o măsură bună pentru funcţionarea alianţei.

"A funcţionat bine şapte luni principiul ăsta şi e bine să-l păstrăm. Să nu iasă niciun fel de discuţie. S-au făcut excepţii de la regulă în sus şi în jos, adică ministere cu câte trei, ministere cu doi şi ministere cu unu", a explicat Liviu Dragnea.

Acesta a mai spus că a avut o discuţie în cursul dimineţii cu premierul Victor Ponta pe marginea listei secretarilor de stat din PSD, aceasta urmând a fi finalizată până la sfârşitul acestei săptămâni şi ulterior aprobată în Biroul Permanent Naţional al partidului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108