REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Dragoste cu năbădăi, la Năvodari! O elevă se simţea HĂRŢUITĂ de fostul iubit de la care ar fi primit un pumn în faţă

Dragoste cu năbădăi, la Năvodari! O elevă se simţea HĂRŢUITĂ de fostul iubit de la care ar fi primit un pumn în faţă

Replica API 2 martie 2019 | 00:00 361

Dar s-au împăcat şi nu s-au prezentat la proces: ce a urmat!

Dar s-au împăcat şi nu s-au prezentat la proces: ce a urmat!

sursa foto Shutterstock

Un tânăr s-a ales cu o amendă penală și este posibil nici să nu știe. Acesta s-a împăcat cu persoana care l-a reclamat și din pricina căruia a fost trimis în judecată, doar că nu s-a mai prezentat la instanță. La fel a făcut și partea vătămată, astfel neputând fi întrebată dacă își retrage plângerea. La mijloc este vorba de niște acuzații legate de lovire sau alte violențe și hărțuire.

Polițiștii din Năvodari au fost sesizați de către mama unei eleve, pe atunci în clasa X-a, care susținea că fata este terorizată de fostul iubit, un tânăr de 26 de ani. Se pare că ea a fost cea care a ales să pună capăt relației, dar bărbatul nu ar fi acceptat, motiv pentru care ar fi tot urmărit-o și amenințat-o.

Tot minora a relatat cum, într-o seară, s-a trezit cu el într-un pub, acolo unde i-a arătat un briceag, întrucât stătea cu alți băieți la masă. Totul a culminat cu faptul că, într-o seară, în timp ce se afla în parc, ar fi fost acostată de tânăr, care ar fi strâns-o de gât și i-a aplicat un pumn în zona feței.

Audiat în cauză, în calitate de suspect, bărbatul a recunoscut că a împins-o, dar cu palma, pe victimă, care a căzut. Cât despre faptul că ar urmări-o, a negat. Astfel, a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și procesul de judecată a început.

Numai că reclamnta (persoana vătămată) a decis să se împace cu inculpatul și nici că s-au mai prezentat la instanță. La dosarul cauzei s-a depus convenția de împăcare autentificată, prin care părțile s-au împăcat atât asupra laturii civile cât și asupra laturii penale, numai că încetarea procesului penal nu a fost posibilă decât prin retragerea plângerii prealabile.

În continuare, instanța a făcut numeroase demersuri pentru chemarea părților cu mandate de aducere pentru a întreba persoana vătămată dacă își retrage plângerea, dar părțile nu au mai fost găsite la domiciliile cunoscute. Prin urmare, la finele lunii februarie 2019, magistrații l-au condamnat la pedeapsa de 1.200 lei amendă penală (120 zile-amendăx10 lei=1200 lei).

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce vorbesti, domnule, dar ea ca si eleva nu trebuia sa puna mana pe catre? Ce altarul mamii ei, fara cratima, a facut ea??? A pus mana, gura, pizda pe pula... Auzi, mneata...
6
0
Pentru toti astia de mai jos fiti atenti ca fetitele astea nevinovate va baga la puscarie ele sunt minore deci victime.Daca ajungeti la p.alba si spuneti :vagaboanda a mintit la proces nu stiu daca va cred baieti.
3
0
Poola ii trebuia ei la 16 ani? Asta e rezultatul educatiei primite de la familie. O sa nasca la randul ei pana la varsta majoratului si ingrosa randul asistatilor sociali Pustoaicele sa retina ca nu sunt decat carne proaspata. O perioada. Apoi, bagaje!
10
0
..fetita in..pub???o cauta cu...lumanarea...cred c-o manca la..bazdac...asa le trebuie la..fetitele fara parinti...
17
2
De la maioneza ...era alterata...
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272