REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Dumitrașcu: Sper ca Neamul Românesc să înceteze cu astfel de acțiuni și să se promoveze prin fapte

Dumitrașcu: Sper ca Neamul Românesc să înceteze cu astfel de acțiuni și să se promoveze prin fapte

Replica API 13 martie 2020 | 00:41 3995

Partidul Neamul Românesc își atrage din ce în ce mai multe antipatii printre năvodăreni. Se pare că fostul edil orașului, Nicolae Matei, cel care va candida la Primăria Năvodari din partea partidului condus de ”titratul” Ninel Peia nu încetează să își facă campanie prin oraș, chiar dacă ne aflăm deocamdată în precampanie. Năvodărenii au reacționat imediat și au lipit acele stickere pe coșuri de gunoi și wc-uri publice. Tânărul candidat PMP la Primăria Năvodari, Aurelian Dumitrașcu a fost chiar el martorul unui episod în care chiar pe scara blocului unde locuiește au fost lipite stickere în mod insistent de către cei de la Partidul Neamul Românesc. „Într-o seară am găsit și eu pe geamul ușii de la intrarea în scara de bloc un sticker asemănător, dar până a doua zi dispăruse deja, probabil l-a rupt vreun vecin. După alte două zile, apăruse alt sticker în același loc, însă avea scris cu pix un mesaj obscen pe el și am preferat să-l rup”, a spus Dumitrașcu.

După părerea candidatului PMP la Primăria Năvodari, această tactică folosită de Nicolae Matei nu este decât o încercare eșuată a fostului edil de a-și atrage susținători. Ba, mai mult, năvodărenii au reacționat în consecință și l-au blamat pe Matei, lipind aceste stickere pe wc-uri publice sau coșuri de gunoi.

„Pentru mine, această insistență miroase a disperare din partea unui partid care ar folosi orice tactică să se promoveze, în speranța că va câștiga simpatie. Însă a reușit mai mult să câștige antipatia năvodărenilor. Am văzut pe grupul de Facebook al orașului că unii dintre ei i-au sancționat și au lipit stickerele pe coșuri de gunoi sau pe wc-uri publice, lucruri pe care nu le-am considerat în regulă, dar așa au simțit ei să răspundă. Sper că membrii partidului respectiv au înțeles și că vor înceta cu această promovare imorală si că se vor promova prin fapte”, a mai declarat Aurelian Dumitrașcu.

Contactați telefonic, reprezentanții Poliției Locale din Năvodari au spus că nu au primit sesizări în acest caz.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ileana , pe cine pupi in dos?
2
0
"Tanarul" Aurelian Dumitrascu, nu e chiar atat de tanar si e genetic pesedist puturos si nationalist mincinos, fiind fiul altui clown pesedist, micinos si puturos si el cat se poate, Ghita Dumitrascu, trecut la cele vesnice, unde da socotela in fata Lui Dumnezeu pentru toate manipularile si falsitatea lui!
1
4
Cine esti tu Dumitrascu ??? Ce fapte ai facut tu ? Ridici mana pt Primaria Psd fara puc de jena ! Cum iti permiti sa recomanzi ? Tupeu fara margini ! Cum tu platesti astfel de articol , altii muncesc a se face cunoscuti ! Go la munca!
3
4
Eu am facut poza cu wcul si am pis stick erul acolo pentru ca acolo este locul lui MATEI
7
0
Cine voteaza Matei este chiar incult prost si fara carte
12
0
MATEI NU VREA DECAT SA NENOROCEASCA NAVODARIUL SI MAI MULT SI IN SCHIMB VA DA O GALEATA CU FAINA SI ULEI LA ALEGERI LA GRUPURILE VULNERABILE DIN ORAS. NU ESTE CAPABIL DE A FACE BINE, VRETI SA VEDETI DEZASTRUL LUI MATEI MERGETI IN TABARA LEBADA SI DELFIN, IN TABARA LEBADA FOSTII MAGISTRATI CARE L-AU JUDECAT AU CATE O CASA, PENTRU CARE TOT NAVODARENII PLATESC. PARTIDUL SAU ESTE UN PARTID DE OAMENI CARE CONSIDERA CA VACCINURILE TE IMBOLNAVESC SI FORTE EXTERNE VOR SA DIVIZEZE ROMANIA ESTE UN PARTID DE OAMENI PE CARE DE RUSINE ALTE PARTE I-AU DAT AFARA, SI MA MIRA DE CE SUSTINERE ARE PARTE.
9
1
A FURAT A FACUT PUSCARIE NU MAI ARE CE CAUTA IN ACEST ORAS MATEI
11
0
A schimbat locuri de munca. El este un om simplu nu elita menevrelor din Navodari. De asta il vom vota.
9
3
Fara penali in functii publice, sa plece sleahta psd din primarie ! In toate functiile si pe toate posturile sunt angajati prietenii si rudele psd- istilor ! Consilierii ce sa m ai spun, fura toti in gasca sa se verifice averile pe care le -au acumulat in timpul mandatului de consilier ! Moruzi murea de foame si acum se plimba cu Volvo xc 90, Matei inainte sa fie primar la fel un muritor de foame si a furat de nici el nu m ai stie, din camera de la camin a ajuns miliardar ! Si toti angajatii din primarie la fel, toate pitipoancele angajate pe nepotisme s -au protejatele unuia s au altuia...etc
5
1
Intrebati-l pe Dumitrascu cate locuri de munca a schimbat pana acum!El vrea sa fie primar?Nu e in stare sa pastreze un serviciu
5
11
Matei este egal cu puscaria , ajunge cu acest puscarias !!!
9
4
gasca lui matei e mai periculoasa pentru navodari decit coronavirusul!
11
4
poza aia cu baia dovedeste ca este o facatura a voastra. Realizeaza oricine ca este o baie de locuinta. Cate WCuri publice ai vazut tu cu covoras, imbecilule?
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108