REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

După șapte ani de iubire, artista Mel C de la Spice Girls își caută partener pe internet

După șapte ani de iubire, artista Mel C de la Spice Girls își caută partener pe internet

A.F. 25 octombrie 2022 | 00:00 393

Fosta Spice Girl Mel C (48 de ani) pare că e gata de o nouă relație! Ea își caută iubit, cu ajutorul unei aplicații de matrimoniale, numită Hinge.

Spice Girls, foto: Instagram

„Toți bărbații frumoși sunt gay”

Mel C, pe numele său real Melanie Jayne Chisolm, a dezvăluit că are acum un profil pe Hinge, după ce relația ei de șapte ani cu producătorul muzical Joe Marshall s-a încheiat în august, scrie tabloidul britanic The Sun.

Dar, până acum nu a avut prea mult noroc. „Care e faza cu Hinge? Sunt necăsătorită și mă uit puțin în jur, sunt niște alegeri slabe. Se pare că există o mulțime de femei superbe, dar toți bărbații frumoși sunt gay.”, a spus Mel C, vizibil dezamăgită de experiența ei pe aplicația matrimonială. Este interesant că artista a ales Hinge, în favoarea Raya - aplicația exclusivistă folosită doar de celebrități. Mel este mama unei fetițe de 13 ani, pe care o cheamă Scarlett Star.

Vedeta a dezvăluit în autobiografia ei, „Who I Am”, că a rămas devastată după o dragoste eșuată cu Robbie Williams, fostul cântăreț de la Take That. Ea a spus în carte: „Robbie s-a comportat urât – m-a părăsit brusc, într-un moment în care eram incredibil de vulnerabilă. Nu am niciun sentiment rău față de el acum, dar mi-a frânt puțin inima. Am fost rănită și umilită. Era cineva pe care îl admiram și m-a tratat oribil”, citează click.ro.

L-a criticat pe David Beckham

Cântăreața a vorbit recent în cadrul podcastului Not My Bagg. Ea a recunoscut că nu este impresionată de faptul că David Beckham, soțul colegei ei de trupă, Victoria, a semnat un contract de șapte cifre pentru a conduce o nouă campanie pentru Cupa Mondială din Qatar. Mel, care săptămâna trecută a câștigat onorificul Gong Gay la Premiile Attitude, a recunoscut că nu i-a plăcut gestul lui Beckham, deoarece în Qatar este ilegal să fii gay, iar minoritățile sunt discriminate acolo.

„Sunt un aliat al comunității LGBTQ+, așa că m-aș simți foarte inconfortabil să îl sprijin pe David Beckham. Înțeleg că oamenii vor să vorbească despre faptul că sportul poate schimba cultura, dar când sunt atât de mulți bani implicați, este dificil.

E complicat. David îmi este  prieten și fiecare trebuie să facă propriile alegeri.”, a spus ea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212