REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

E pe bune: primarul Giurgiului plăteşte firma din Constanţa a asociatului soţiei sale să extermine bondarul asiatic mutant din oraş

E pe bune: primarul Giurgiului plăteşte firma din Constanţa a asociatului soţiei sale să extermine bondarul asiatic mutant din oraş

Replica API 30 mai 2013 | 00:00 991

Edilul anunţă locuitorii asupra "pericolului de moarte"

Edilul anunţă locuitorii asupra "pericolului de moarte"

Primăria din municipiul Giurgiu se îngrijeşte de confortul şi sănătate locuitorilor, astfel încât a achiziţionat servicii de dezinsecţie pentru tot oraşul. Contractul a fost atribuit de SC Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi SA Giurgiu, din subordinea Consiliului Local, pe 13 mai a.c., firmei Peter & Luk Consulting 87 SRL, din Constanţa, care va încasa pentru serviciile sale de dezinsecţie, ce vor fi prestate timp de trei luni de zile, suma de 249.550 lei, fără TVA. Potrivit autorităţii contractante, "suprafeţele ce vor fi supuse acţiunilor de dezinsecţie: 1.500 ha aerian; 60 ha terestru (la ansamblurile de blocuri, aproximativ 302 blocuri); subsoluri (aproximativ 853 scări de bloc), parcuri, scuare etc". Contractul a fost atribuit direct, fără licitaţie, invocându-se o situaţie de urgenţă extremă. Întâmplător sau nu, chiar ieri, 29 mai, Nicolae Barbu, primarul independent din Giurgiu, a postat pe contul său de Facebook un anunţ menit să dea fiori.

"AVEŢI GRIJĂ! Bondarul asiatic mutant a ajuns şi la Giurgiu! PERICOL MORTAL PENTRU OAMENI!", este mesajul transmis, reamintim, de însuşi primarul municipiului Giurgiu, care pune şi o poză cu respectivul monstru mutant asiatic, ţinut, galeş, în palmă. Până la urmă, toate bune şi frumoase, atâta timp cât edilul are grijă de oamenii săi, mai ales că suma alocată nici nu poate fi considerată prea mare, raportată la volumul de muncă. Există însă câteva detalii foarte interesante legate de acest contract. În primul rând, firma din Constanţa care va stârpi bondarii mutanţi din Giurgiu, Peter & Luk Consulting 87 SRL, înfiinţată în august 2011, are ca domeniu de activitate... activităţi de fotocopiere, de pregătire a documentelor şi alte activităţi specilizate de secretariat. Firma specializată în fotocopiere angajată să vâneze înspăimântătorii bondari asiatic din Giurgiu este deţinută, în proporţii egale, de Mihaiela Luca şi Petru Eduard Teslaru. Teslaru ne aduce al doilea motiv pentru care contractul acordat de municipalitatea din Giurgiu este atât de interesant. În vârstă de 25 de ani, constănţeanul Petru Eduard Teslaru mai deţine şi 50% din SC Aled Art SRL, o firmă de telecomunicaţii din Giurgiu, la care restul de 50% aparţine Cătălinei Maria Barbu, de 47 de ani, nimeni alta decât soţia primarului Nicolae Barbu. Participaţia soţiei sale din Aled Art SRL este confirmată inclusiv de declaraţia de avere a primarului, un om de afaceri, de altfel, foarte înstărit. Una peste alta, dincolo de discuţii despre incompatibilităţi sau mangle, nu putem decât să ţinem pumnii giurgiuvenilor terorizaţi de cumpliţii bondari asiatici mutanţi şi să sperăm că firma din Constanţa va reuşi să facă faţă, cu fotocopiatoarele şi capsatoarele din dotare, groaznicei invazii.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108