REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Ea este JUDECĂTOAREA care a MURIT în accidentul din centrul Constanței!

Ea este JUDECĂTOAREA care a MURIT în accidentul din centrul Constanței!

Replica API 24 martie 2019 | 11:08 1179

Mihaela Iuliana Șerban, femeia de 44 de ani, care a fost victima unui grav accident petrecut în municipiul Constanța, în după amiaza zilei de sâmbătă, 23 martie a.c., a fost judecătoare la Curtea de Apel Constanța. Ea a murit în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 23 spre 24 martie a.c., în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța.

Cu doar câteva zile înainte de tragicul accident, judecătoarea a fost în vacanță, în deșert. De acolo, ea a postat mai multe fotografii pe pagina sa de facebook.

Reamintim că sâmbătă, 23 martie a.c., în jurul orei 16,15, la intersecția străzilor Mihai Viteazu și Constantin Brătescu, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme și un triciclu.

Incidentul rutier a fost soldat cu patru victime, trei bărbați și o femeie. Femeia a fost cel mai grav rănită, martorii spunând că în urma impactului a fost proiectată într-un stâlpișor metalic montat la intersecție, pe marginea trotuarului, pentru a preveni parcarea autoturismelor. Aceasta avea 44 de ani, iar în momentul în care a fost preluată de cadrele medicale pentru a fi transportată la spital era în comă, cu traumatism abdominal deschis, cu eviscerație. Cel care conducea motorul este un agent de poliție din cadrul IPJ Constanța care în trecut s-a aflat în atenția opiniei publice, după ce pe numele lui a fost emis un ordin de protecție, solicitat de soție, care îl acuza, la data respectivă, de violență conjugală.

M.P.

Citește și: A MURIT judecătoarea rănită în accidentul din centrul Constanței. A fost proiectată într-un stâlpișor metalic!

MĂRTURII CUTREMURĂTOARE de la locul CARAMBOLULUI DIN CENTRUL CONSTANȚEI

CARAMBOL ÎN CENTRUL CONSTANȚEI, CU PATRU RĂNIȚI! O judecătoare, pasageră în triciclu, în COMĂ! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272