REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ea este profesoara care racola clienţi pentru minorii traficaţi la un salon de masaj din Constanţa!

Ea este profesoara care racola clienţi pentru minorii traficaţi la un salon de masaj din Constanţa!

Replica API 27 ianuarie 2014 | 00:00 376

Şeful Inspectoratului Judeţean Şcolar Constanţa, Răducu Popescu a declarat că a aflat de foarte puţin timp faptul că o profesoară de la Liceul Eminescu este implicată într-un dosar de proxenetism. "Doar ce am aflat. Este treaba Poliţiei să instrumenteze, a DIICOT-ului", a mai spus Popescu.

Reamintim că, la data de 26 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanţa, au efectuat cinci percheziţii la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale, specializată în comiterea de infracţiuni pe linia traficului de minori. Totodată, fost efectuată o percheziţie şi la un salon de masaj erotic din municipiul Constanţa, situat pe strada Dumbrava Roşie, respectiv Pink Cats, care este deţinut de Claudiu Belecciu.

În acest dosar, printre cei cercetaţi de procurorii DIICOT, în dosarul de proxenetism, se află şi un fost jandarm - Silviu Nicolae Peniu, dar şi un poliţist - Lucian Borcea, angajat al IPJ Constanţa din anul 2003 (Secţia 3 Poliţie, ordine publică). Cei doi ar fi ţinut de şase pentru proxeneţi. S-a stabilit, totodată, faptul că lucrătorul din cadrul Poliţiei informa personalul salonului ori de câte ori poliţia desfăşura controale. O altă învinuită, concubina liderului grupării, care este cadru didactic la un liceu din Constanţa, se ocupa de postarea anunţurilor pe diverse sit-uri, în scopul găsirii clienţilor. Conform unor surse, este vorba despre profesoara Margareta Drăguţ, de la Liceul Mihai Eminescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108