REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ecaterina Andronescu își menține afirmațiile: Am aflat de la TV că am fost demisă. Nu am greșit. Copiii trebuie învățați să se autoprotejeze

Ecaterina Andronescu își menține afirmațiile: Am aflat de la TV că am fost demisă. Nu am greșit. Copiii trebuie învățați să se autoprotejeze

Replica API 3 august 2019 | 01:42 530

Ecaterina Andronescu

Ministrul demis al Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri la Digi24 că a aflat de la televizor că premierul a demis-o din funcție după ce a declarat legat de cazul Caracal că ea a fost învățată să nu se urce cu străini în mașină.

Andronescu și-a menținut afirmațiile care i-au adus demiterea: „Am aflat de la televizor (...) Nu avea nicio legătură cu situația decât să îi protejăm pe copii în perspectivă. Nu era intenția mea să o învinovățesc cumva pe Alexandra sau pe părintii ei. Nu asta am vrut, nu sunt genul acesta de om. Luați emisiunea și urmăriți. Am continuat să spun că de aceea noi în toamnă va trebui să declanșăm o campanie în școlile noastre pentru a-i învăța pe copii să se protejeze. Eu nu pot lua alte măsuri decât cele din școală. Noi putem să îi învățam pe copii cum să se poarte astfel încât și ei să se autoprotejeze. Școală este o instituție care trebuie să îi învețe de toate. M-aș fi așteptat la o explicație (din partea premierului). Dacă s-a înțeles așa, îmi pare rău. Dacă premierul a luat o decizie, nu am ce să mai fac”.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sarpele cu ochelari zgripturoaica nefu sau baba cu chilotii roz sau spermencita din telenovela educatiei romanesti vine sa vorbeasca in punga sau degeaba ca sa justifice salariul nemeritat dat de pesede ciuma rosie
0
1
Nu poti sa fi fata in fata cu un om, atita timp cit acesta nu are obraz. Sa umbli pe la toate televiziunile sa-l critici pe Dragnea, sa iesi pe hol la congresul partidului sa fi indignata ca nu ai fost lasata sa vorbesti, deci sa faci presiuni pentru a deveni ministru, si cind ai obtinut numirea, mergi iar pe la televiziuni sa-l slavesti pe Dragnea. Culmea, sa strigi ca are dreptate, o indvida care a distrus invatamintul, si nu si-a vazut decit propriile interese. A jicnit cu nerusinare parintii, victima si pe noi toti !
1
1
Din alte motive, numai de pesedei stiute nicidecum din cauza declaratiilor
2
0
bine a facut premiera , care casa bab-o , ai desfiintat scolile profesionale in loc sa le sustii financiar mai bine. Hoasca batrina , locul tau e la azil.Caramba
4
3
Nu era momentul sa jigneasca, ca parinti nu au stiut sa isi educe copilul, sau mai grav, victima este vinovata. Citi elevi, nu au un autobuz pentru a merge la scoala. Este usor sa faci pe desteapta, acuzindu-i pe altii.
6
4
Pe acelasi calapod,trebuia ca si babalaul Iohannis sa se ficarat dupa ce a afirmat ca a fost nevoie sa moara tinerii la Colectiv ca sa plece Ponta. Babalaul a ramas sa faca de rusine tara,ca predecesorul lui .Oricume mai bine pentru D-na Andronescu. Este profesoara si are suficienta treaba,nu e pentru galeata cu cacat din politica sparcaita a Romaniei post-lovitura de stat din 1989. Inca se face politica cu ghiolbani iar poporul nu vrea democratie,ci anarhie. Inca suntem in evul mediu la nivel moral .
3
2
ARE DREPTATE !
2
2
Atat a fost de afectata de ceea ce s-a intamplat la Caracal ,sub obladuirea fostei doamnei ministru , incat n-a avut taria unui face to face spre a transmite o hotarare. Vine 10 august ...mai intoarce , Doamne , roata !
6
0
Ca sa nu mai urce navitisti,elevi in masini de ocazie statul sa organizeze transport public de STAT in cele mai indepartate sate minim 2 curse regulate zilnic.Nu saraceste tara daca se lucreaza in pierdere cu contravaloarea biletelor decente!
10
0
Lasati-ma cu limbajul ei ,invatamantul are nevoie de progres nu de regres . Doamna, n-am nimic cu ea, dar nu este pentru ceea ce se doreste in invatamant de catre generatia actuala cat si ceea ce se cere ca perspectiva pe piata muncii implicit urmare a unui proces de invatamant adecvat si eficace.Facem un liceu de real, urmam o facultate economica si lucram ospatar la un restaurant. Pai cum vine asta? De ce sa nu fac ucenicie la locul de munca 1-2 ani si sa ies ospatar calificat,asa fac vreo 7ani de scoala intr-o cu totul alta profesie si vin ospatar unde habar nu am cum se aseaza o farfurie.
7
3
Absolut corecta pozitia fostului ministru al Educatiei. Orice parinte trebuie sa-si invete copilul sa nu urce in masina unui strain. Cu atat mai mult cand e vorba despre o fata...Eleganta si reactia d-nei Andronescu. Dancila nici macar n-a avut bunul- simt sa aiba o discutie face to face cu cea demisa. E mai ranchiunoasa ca Dragnea. Se astepta ca Andronescu sa raspunda "Am inteles! Sa traiti!" si sa mute inceputul anului scolar o saptamana mai la vale. N-a avut inspiratia sa se alinieze si acum plateste. Dancila nu accepta langa ea oameni cu un IQ superior ei. Cine nu intelege asta e pierdut..
14
2
nu o inghit deloc, dar aici chiar a avut dreptate.
12
0
buna, rea, macar are un limbaj civilizat si rafinat, fata de asta de mai jos, reprezentant al unei parti din noul val de tineri din invatamant, numai buni de ocupat functii. un asa limbaj si ceea ce reprezinta el, constituie un bun motiv de a fi promovat in functii. si uite asa, nu invatam nimic din ce se intampla in jurul nostru. sa speram ca majoritatea sanatoasa a tinerilor se va opune unor astfel de specimene, e posibil sa fie ultima sansa a romaniei.
11
3
Scapati odata de bosoroaga asta care a distrus invatamantul. In psd nu exista nici un membru tanar? Astia sunt deja satui si de bani, si de tot. Sunt depasiti. Psd nu va mai intra in parlament cu alde Melescanu, Andronescu, etc Nu vedeti ca sunteti urati de oameni caci nu promovati tineri, nu schimbati si nu imbunatatiti nimic ?
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468